Isparta Basınında Bugün - 4 Haziran 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2011 11:08
Isparta Basınında Bugün - 4 Haziran 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Akdeniz: "Sulama devrimi için 'uyduruk' dedi
Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Isparta'yı tarım kenti yapan sulama projeleri için "Uyduruk projeler. Geçmişte çok yanlış yapmışlar. Biz ne yanlışlar düzeltiyoruz" diye konuştu.

DEMOKRAT: "Kerevit ekonomiye yeniden katkı sağlayacak"
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın hazırladığı Türkiye'deki Kerevit Üretimi ve Pazarlamasının Geliştirilmesi Projesi ile kerevitin eskisi gibi ekonomiye katkı sağlamasının yanı sıra istihdam arttırmaya yönelik sonuç elde edilip, sürdürülebilir rekabet ortamının oluşması ve bilinçli avcılıkla da doğal stokların tatlı sudaki ekolojik dengesinin tekrar eski haline gelmesi hedefleniyor.

GÜLKENT: "Bilgiç: Isparta'da son 15 yılın en kalabalık mitingi yapıldı"
AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta mitingine katılanlara teşekkür etti. Isparta'da son 15 yılın en kalabalık mitingini gerçekleştirdiklerini söyleyen Bilgiç, "Ispartalıların milli iradeye ne kadar bağlı olduklarını bir kez daha ortaya koymuşlardır" dedi.

ÇÖZÜM: "Bu fabrikayı kaçırmayalım"
THY'nin yapacağı uçak koltuğu fabrikasının Isparta'ya yapılması için AK Parti Milletvekili Bilgiç devreye girdi. THY'nin kararını Temmuz ayında vermesi bekleniyor.

Isparta: "Burada yapılan nankörlüğü asla kaldırmamız mümkün değil"
Isparta Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Şevket Savlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta mitinginde, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i kendi memleketinde eleştirmesini ve mitinge katılanların bu olaya alkış tutmasını kınadı.
EKSPRES: "Demirel'i, kendi sözüyle vurdular"
Türk Telekom AŞ. Güney- I Bölge Müdürlüğü'ne asılan "Evünsüz",
"Mesmursuz" Pankartı'nın inanılmaz bir perde arkası var. Yıl 1973. Dönemin CHP Genel Başkanı Merhum Bülent Ecevit, Boğaziçi Köprüsü'ne karşı çıkıyor. Koalisyon Hükümeti'nin Başbakanı Süleyman Demirel, "Evünsüz işte" yanıtını veriyor. Ecevit, 'Evünsüz'ün ne demek olduğunu anlamıyor. CHP İl Başkanı Dt. Turhan Özgül'ü arıyor. Özgül de şu yanıtı veriyor: "O size 'Evünsüz' dedi ise siz de O'na 'Mesmursuz' deyiverin. " ve bugün AKP'liler, Demirel ve CHP'yi Başbakan Erdoğan Mitingi'nde o sözlerle vurdu.

MANŞET: "İktidar memnun, muhalefet kızgın"
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Isparta Mitingi'nin ardından il başkanları değerlendirmede bulundu. AK Parti İl Başkanı M. Uğur Gökgöz, ziyaretten önemli kazanımlar elde edildiğini söylerken, Gölcük'ün sit alanından çıkarılarak Abant gibi kamp alanı yapılması önerisi sunulduğunu söyledi. CHP ve MHP İl Başkanları Demirel'in eleştirilmesini üzücü buldu.

OLUŞUM: "MHP'den sonra CHP!"
MHP Yalvaç ilçe teşkilatının kapısına kilit vurulmasının ardından Aksu'da da CHP ilçe teşkilatı Seçim bürosunda kimseler yoktu. AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel Aksu'da yaptığı Seçim çalışmalarında CHP ilçe teşkilatına ait Seçim bürosunu ziyaret etmek istedi ama büroda kimseler yoktu.

OBJEKTİF: "Eczacıların beklentisi sağlıklı sağlık politikası"
TEB, seçime giderken sağlık, ilaç ve eczacılık alanında akılcı politikaların uygulanması için tespit ve önerilerini rapor halinde kamuoyuna sundu. "Sağlık çalışanlarının sesine kulak vermeyen, örgütlülüklerini sindirmeye çalışan ve toplumda onları değersizleştirmeye çalışan bir siyasal anlayış, eczacılar için; hem insan hem de sağlığı görmezden gelen bir yaklaşım olarak değerlendirilecek" görüşü ortaya konuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum