Isparta Basınında Bugün - 4 Temmuz 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2011 10:49
Isparta Basınında Bugün - 4 Temmuz 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Akdeniz: "SDÜ, şampiyonlar liginde"
Süleyman Demirel Üniversitesi, şampiyonlar liginde. 125 Üniversite arasında genel puan tablosunda 24'üncü sırada yer aldık. SDÜ, iki kategori daha çıkarsa ilk 5'te yer alabilir.

DEMOKRAT: "Paslaşan bürokrasi"
Aralık 2010'dan bu yana Isparta'ya içme suyu verilen Darıderesi Göleti'nde kirliliğe yol açabilecek unsurlarla ilgili aradan 8 ay geçmesine rağmen halen tedbir alınmadığı ortaya çıktı.

ÇÖZÜM: "Gül ve kozmetik üreticilerine büyük kalite denetimi"
Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü, ocak ayında Isparta'da gül ve kozmetik ürünü üreten bütün firmalardan numune aldı.

HABER: "Yuvayı Dişi Kuş Yapar"
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, işsizlik sorunun çözmek için sadece erkeklere yönelik projeleri olmadığını, bayanları da düşündüklerini söyleyerek; "Yuvayı dişi kuş yapar" dedi.

OBJEKTİF: "Emekliye promosyon müjdesi"
Ankara 10. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden emeklilere geriye dönük 5 yıllık promosyon müjdesi geldi.

NOKTA: "Yağışlar bereketiyle geldi"
Bu yıl özellikle yaz döneminde meydana gelen yağışların, gül başta olmak üzere sebze ve meyveciliğe verim kattığı bildirildi.

EKSPRES: "Rakamlar yalan söylemez"
Yeni ekonomi düzeninin en önemli göstergelerinden biri olan TR 2 bölgesinde de Isparta alarm veriyor. Dış ticaret gelirleri açısından Isparta, aynı sepet içinde bulunduğu 10 kent içinde son sıralarda.

HEDEF: "Meme kanseri ölüme yol açıyor"
Devlet Hastanesi Kanser Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi (KETEM) Uzmanı Dr. Filiz Aydaş, kadınlarda en sık görülen hastalığın meme kanseri olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.