Isparta Basınında Bugün - 5 Ekim 2011

Isparta Basınında Bugün - 5 Ekim 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2011 10:46
Isparta Basınında Bugün - 5 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Ayaklı galerilere karşı 5 milyonluk yatırım''
Isparta'daki oto galericileri, kayıt dışı ekonomiye neden olan 3 bine yakın ''ayaklı galericiyi'' sektörden uzaklaştırmak için 5 milyon TL'lik dev bir yatırıma imza atıyor.

ÇÖZÜM: ''Isparta TED örnek gösterildi''
TED Okulları, müdürler arası iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla yılda iki kez düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantısı'nın dokuzuncusu 1 ve 2 Ekim tarihlerinde TED Kuzey Kıbrıs Koleji'nin ev sahipliğinde Lefkoşa'da gerçekleşti.

MANŞET: ''Başkan Günaydın duygulandı''
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, asfalt çalışmaları esnasında, ''Ben burada olsam da olmasam da ne olursa olsun bu projede olmak için, çalışmak için söz veriyor musunuz?'' diyerek işçilerden söz istedi. İşçilerden yüksek sesle ''Evet'' yanıtı alan ve oldukça duygulanan Başkan?Günaydın, gözyaşlarını zor tuttu.

GÜLKENT: ''Sev, değer ver, paylaş projesi ödül getirdi''
Isparta Akıl ve Ruh Sağlığı Şubesi Psikolojik Danışma Merkezi tarafından ilimizde ve Türkiye'de ilk kez başlatılan proje, çalışanlarına ve evliliğe adım atan çiftlere önemli kazanımlar getirdi. Bu durumundan hareketle Isparta Valisi Memduh Oğuz, 15 personele başarı belgesi verilmesini uygun gördü. Vali Oğuz, ABD'de olduğu için ödülleri Vali Vekili Niyazi Can verdi.

DEMOKRAT: ''Eylülde enflasyon arttı''
Eylül ayında, Batı Akdeniz'in enflasyonu bir önceki aya göre yüzde 0,79 oranında arttı. Bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 6.81'lik artış gösterdi.

İLKE: ''Hurda hırsızlığına gündüz önlemi''
Isparta'da artış gösteren hurda hırsızlığının önüne geçmek için kullandıkları araçların trafiğe çıkış sürelerinin trafik komisyonunca gündüz saatleri olarak belirlenmesi önerisi geldi.

EKSPRES: ''Ya idam edin ya beraat verin''
Şeyh Said İsyanı sonucunda Barla'ya (Eğirdir) sürgün edilen Bediüzzaman, 1934 yılında 182 Ispartalı ile birlikte hapse atıldığında işte böyle seslenmişti.

HABER: ''Ben olsam da olmasam da Isparta için çalışın''
Belediye personeline duygu dolu sözler sarf eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ilginç bir açıklamada bulundu. Günaydın, ''Ben olsam da olmasam da, Isparta için çalışacağınızın sözünü verin'' dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.