Isparta Basınında Bugün - 5 Mart 2012

Isparta Basınında Bugün - 5 Mart 2012

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2012 10:16
Isparta Basınında Bugün - 5 Mart 2012

AKDENİZ: "Bürokrasinin zirvesindeler"
Türkiye'nin yönetildiği Ankara'da çok önemli kuruluşlarda karar mekanizması içerisinde görev yapan bazı bürokratlar Isparta için büyük bir şans.

DEMOKRAT: "SGK haksız kazanca 'Dur' diyecek"
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Salih İlhan, SGK'lıların her türlü sağlık hizmetini internet üzerinden görebilecekleri bir sistemin kurulacağını söyledi. İlhan, "Bu sistemle sağlık kuruluşlarının SGK hastaları üzerinden haksız kazanç elde etmeleri önlenecek" dedi.

ÇÖZÜM: "Belediyenin gül sandıklarına GÜLBİRLİK talip"
Gül Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (GÜLBİRLİK) Genel Müdürü Hasan Çelik, Isparta Belediyesi Ahşap Ağaç Oymacılığı Atölyesi'nde gül motifleri işlenerek üretilen gül sandıklarına talip olduklarını söyledi.

NOKTA: "Temiz enerji projesi tuttu"
Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesindeki YEKARUM'un hayata geçirdiği "Temiz enerji evi" projesini üniversite lojmanında deneyen bilim adamları, bir evin tüm elektrik ihtiyacını güneş piliyle karşılamayı başardı.

OBJEKTİF: "Verem konulu kompozisyon yarışmasının 3'üncüsü Altınbaşak'tan"
Isparta İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan "Verem" konulu kompozisyon yarışmasında Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Elif Yüzgüleç Isparta üçüncüsü oldu.

GÜLSES: "Cumhurbaşkanı Gül'den, Prof. Dr. Nazıroğlu'na tebrik mektubu"
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İran Bilim ve Teknoloji Bakanlığına bağlı İran Bilim ve Teknoloji Araştırma Örgütü (IROST) tarafından verilen Uluslararası Harezmi Ödülü'nü (Khwarizmi International Award) alan Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Nazıroğlu'na tebrik mektubu gönderdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.