Isparta Basınında Bugün - 6 Haziran 2011

Isparta Basınında Bugün - 6 Haziran 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2011 12:12
Isparta Basınında Bugün - 6 Haziran 2011

AKDENİZ: ''Yerli KİPA geliyor''
Ulusal ve uluslararası mağaza zincirlerinin Isparta'ya akın etmesinden rahatsız olan toptancılar, güçlerini birleştirip KİPA tarzı bir alışveriş merkezi kurulması için çalışma başlatılması kararı aldılar.

DEMOKRAT: ''Özel'e 'Değişmedin' göndermesi''
CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan, Aksu'da CHP'nin seçim bürosunda kimseyi bulamadığı için ''CHP'nin Aksu'ya verdiği önem bu'' diyen AK Parti Isparta milletvekili adayı Recep Özel için, ''Biz gece kuşu gibi araçlarımıza binip halkı transit geçmiyoruz'' dedi.

GÜLSES: ''Başdeğirmen'den 'İstikrar sürsün' mesajı''
ITSO Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen, Kanal 3'te katıldığı canlı yayında 12 Haziran seçimlerinde istikrarın sürmesini ve ekonomik istikrarın devam etmesini diledi.

ÇÖZÜM: ''Türkiye için ülkesini seven herkes MHP'ye destek vermeli''
MHP Isparta milletvekili adayı Bıçaklı, Türkiye'nin çok hassas bir dönemden geçtiğini belirterek, her türlü siyasi görüşe sahip insanlara çağrıda bulundu.

OBJEKTİF: ''Rosella hedefe koşuyor''
Isparta'nın kozmetikte iddialı ismi Gül Sarayı, kozmetik ürünlerinin ambalaj ve paketleme sistemini Rosella markasıyla Isparta'ya taşıdı.

EKSPRES: ''Isparta yeni dönemde sıçrama yapmalıdır''
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Başdeğirmen, 12 Haziran genel seçimi ve sonrasına ilişkin beklentilerini açıklarken istikrara dikkati çekti. Başdeğirmen, ''Eğer biz, yarının ne olacağını bilmezsek, önümüzü göremezsek, yarına ilişkin hiçbir proje yapmayız'' dedi.

NOKTA: ''Üç yeni pist daha geliyor''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tuncay Engin, Burdur ve Isparta'nın ortak havaalanı Süleyman Demirel Havaalanı'na 3 yeni pist yapılacağını ve havacılık kümelenmesindeki eksikliklerin giderilmesi gerektiğini belirtti.

HEDEF: ''Akkent'e 'Asansör' projesi''

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, fiziki yapısı gereği çok yüksek yollarının bulunduğu Akkent Mahallesi'ne yaşlı, hasta ve özürlü vatandaşların kullanabileceği asansör projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.