Isparta Basınında Bugün - 6 Şubat 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2012 10:24
Isparta Basınında Bugün - 6 Şubat 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''O'nun hayatı belgesel''
Kuruluşu için savaş verdiği SDÜ Meslek Yüksekokuluna 27 yıl hizmet eden Çetin Büyükvanlı, gazi maaşını kabul etmeyen, ama hiç ilaç alamadığı için yaşama veda eden ''Onur Abidesi'' Osman Bey'in evladı.

DEMOKRAT: ''Torosgaz mağduru''
Zafer Mahallesi'nde doğalgaz hattı için açılan çukurda Yılmaz Çakır'ın elektrik tesisatı zarar gördü. Çakır, harcama yaparak arızayı tamir ettirdi. O zararın bedelini karşılamak için TOROSGAZ'a en az 15 sefer gitti. Ancak verilen sözler yerine getirilmedi. Yaşanan mağduriyetin giderilmesi istenen yüzlerce dilekçenin şirkette bekletildiği öne sürüldü.

ÇÖZÜM: ''Büyük firmalar gözü Isparta'ya dikti''
Çünür'de bulunan 700 dönümlük inşaat alanı ile 7 büyük inşaat firması ilgileniyor. Mahallenin gönlünün ise Ispartalı müteahhitlerden yana olduğu belirtiliyor.

NOKTA: ''Bizi şikayet edenler arasında MHP'liler de var''
MHP'nin Yalvaç kongresine katılan İl Başkanı İsa Yalçın, kendilerini şikayet edenler arasında MHP'lilerin de bulunmasının üzüntü verici olduğunu söyledi.

İLKE: ''Isparta'dan BAKA'ya 81 proje''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın 3 ana alt başlıkla çıktığı 2011 mali destek programlarına projelerin başvuruları tamamlandı. Antalya'dan 162, Burdur'dan 62 ve Isparta'dan 81 olmak üzere toplam 305 proje başvurusu gerçekleşti.

GÜLSES: ''Eczacılar rahat bir nefes alacak''
Türk Eczacılar Birliği ile SGK arasında bir süredir devam eden görüşmeler protokol imzalanması ile sonuca bağlandı. TEB Merkez Heyeti Üyesi Ziya Örmeci, imzalanan protokolün hem eczacılar hem de vatandaş açısından olumlu sonuçları olduğunu söyledi.

EKSPRES: ''Sağlıkta dönüşüm cicim aylarından çıktı''
Isparta-Burdur Tabip Odası Başkanı Dr. İlker Büyükyavuz, 10 yıllık Sağlıkta Dönüşüm Programı ile ilgili halka şirin görünen ''cicim ayları'' denebilecek bir dönem yaşandığını iddia etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.