Isparta Basınında Bugün - 7 Mart 2011

Isparta Basınında Bugün - 7 Mart 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2011 12:39
Isparta Basınında Bugün - 7 Mart 2011

AKDENİZ: ''Isparta'nın dikkati bu isimlere yöneldi''
Yüksek Seçim Kurulu, 12 Haziran genel seçimlerinde milletvekili adayı olacak belediye başkanları, meclis üyeler ile kamu görevlileri için istifa tarihini 10 Mart Perşembe olarak açıkladı. Gözler SDÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Altan Raşit Civan ile 2 Ispartalı Vali'ye çevrildi.
    
EKSPRES: ''ÜNSÜT artık daha güçlü''
SDÜ Gıda Mühendisliği ile imzaladığı lisans sözleşmesi çerçevesinde ÜNSÜT markası ile süt ve süt ürünleri imal eden Fişekçi Ailesi, yeni yatırımlarla Batı Akdeniz'e de açılıyor.
    
GÜLSES: ''Özel hükümlere itiraz geldi''
1.5 yıldır TÜBİTAK tarafından üzerinde çalışılan Eğirdir Gölü ile ilgili özel hüküm belirlenmesi çalışmasına itiraz geldi. İki hafta önce 37 kuruma dağıtılarak fikir bildirmeleri istenen özel hükümlere çeşitli kurumlar ve ilçe belediyelerinden itirazlar geldiği belirtiliyor.
    
ÇÖZÜM: ''Konukevi gerçekte SDÜ'nün malı''
Herkes Konukevi binasının Milli Eğitim'e ait olduğunu sanıyor. Oysa durum hiç de öyle değil. Binanın en eski sahibi Gazi Lisesi ile birlikte SDÜ. Konukevi binasının Milli Eğitim'e verilmesi ise Isparta'nın önemli tesisini kaybetmesi demek.
    
DEMOKRAT: ''Tehdit ediliyorum''
Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman MHP İl binasının 8 Marttaki ihalesine katılmaması yönünde tehdit aldığını öne sürdü.
    
OBJEKTİF: ''Süt üreticisinden eylem''
Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde toplanan süt üreticileri düşük süt fiyatlarını protesto etmek amacıyla tank sütü boşa akıttı.
    
NOKTA: ''Ulu önder coşkusu''
Ulu Önder Atatürk'ün Isparta'ya gelişinin 81. yılı nedeniyle Ata'ya saygı yürüyüşü yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.