Isparta Basınında Bugün - 8 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Aralık 2011 09:27
Isparta Basınında Bugün - 8 Aralık 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Milli servete yazık oluyor''
7 milyon lira finansmanla 21 Temmuz 1997'de ulaşıma açılan Süleyman Demirel Havalimanı yine atıl duruma düştü. Kasım'dan bu yana tarifeli uçuş seferi yok.

DEMOKRAT: ''SDÜ'den 'engelsiz kampüs' projesi''
Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi engelli öğrenciler için engelsiz kampüs projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

ÇÖZÜM: ''100 vatandaş mağdur''
Yetkisiz firmalara doğalgaz sistemi yaptıran 100 vatandaş mağdur. Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp, vatandaşları yetkisiz firmalar konusunda bir kez daha uyardı.

GÜLSES: ''Fam Trip'te başarı yüzde 90,9''
BAKA tarafından Suudi tur operatörlerine yönelik düzenlenen Fam Trip programının sonunda programa katılan tur operatörleri için yapılan anket tanıtım gezisinin verimini ortaya çıkardı. Sonuçlar yüzde 90,9 oranlarına ulaştı.

NOKTA: ''Enerji kesintisi konusunda ciddi bir sorunumuz yok''
Son günlerde özellikle Halıkent Mahallesi ve şehir merkezinde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşlar tarafından büyük eleştiri konusu olurken, konuyla ilgili görüşlerini aldığımız TEDAŞ yetkilileri ise, kesintilerin sebebinin Isparta trafo merkezinde zaman zaman yaşanan küçük çaplı arızalardan kaynaklandığını ifade ettiler.

EKSPRES: ''Atabey'in bugünkü durumuna çok üzülen bir insan''
İzzet Kutlu, 1989-2004 arasında belediye başkanlığı yaptı. İlçeyi köy görüntüsünden kent havasına soktu. Atabeton'u kurdu, Atabey'i Isparta'nın en zengin ilçesi haline getirdi. Ayrıldıktan sonra 20 yıl hapis cezasıyla yargılandı, ama açılan davaların neredeyse tamamından beraat etti. Kutlu, ilçenin bugünkü durumuna çok üzülüyor, ama elinden gelen hiç birşey yok.

HABER: ''Atabey'in kaderini etkileyen dava''
Kolon bağlantıları yapılmadan teslim edilen ve ortaya çıkmasından sonra adeta infial yaratılan, 75. Yıl Pansiyonlu İlköğretim Okulu'nun müteahhit firma aleyhine açılan ve kazanılan davanın temyizden gelmesini bekleyen Atabey ilçesi, eğitim-öğretimde ikinci bir Gönen efsanesi yaratmak için kolları sıvadı.

OBJEKTİF: ''Bayram pes etti''
Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi'nin kapatılıp küçük sanayi sitesine dönüşmesi düşüncesine Vali, meclis üyeleri ve iş adamlarından destek alamayan Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, Meclis'e OSB hisselerini devretmek istediğini bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.