Isparta Basınında Bugün 8 Mart 2011

Isparta Basınında Bugün 8 Mart 2011

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2011 11:51
Isparta Basınında Bugün 8 Mart 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: ''Günaydın'dan geri adım''
Eski Koteks fabrika alanı üzerinde Müteahhit Ahmet Kahraman'ın geliştirdiği Yaşam Sitesi Projesi için gereken imar değişikliğini reddini veto eden Başkan Günaydın, önerisini geri çekti. Böylece teklif reddedilmiş oldu.

OBJEKTİF: ''Sonunda istifa etti''
İl Başkanı İsa Yalçın tarafından istifası istenen MHP'li Atabey Belediye Başkanı Ali Bal Parti Genel Merkezine istifa dilekçesini gönderdi.

NOKTA: ''MHP Muhtarlardan destek istedi''
Büyük Isparta Oteli'nde muhtarlarla bir araya gelen MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ''MHP 28 Ocak tarihinde seçim beyannamesiyle Türk milletiyle yeni bir sözleşmeyle harekete geçti. 12 Haziran'daki seçimlerde çıkacak sonuçların Türkiye'de örnek sonuçlar çıkarmış Isparta'nın yeni örnek davranışlara imza atmak açısından destek istiyoruz'' dedi.

İLKE: ''Son 7 ayda 250 kadın öldürüldü''
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Isparta Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Avukat Tülin Yalçınkaya, ülkemizdeki kadın cinayetlerinin daha da yaygınlaşacağı endişesi taşıdığını belirterek, ''Ceza Yasasında bu cinayetleri önleyecek gerekli düzenlemelerin yapılarak biran evvel hayata geçirilmesi gerekmektedir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.