Isparta Basınında Bugün - 8 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2011 10:34
Isparta Basınında Bugün - 8 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ:
''102. madde yerinde alınmış bir karardır ancak riskler de var''
SDÜ Hukuk Fakültesi Dekanı ve Ceza Muhakemesi Hukuku Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk Turhan, CMK'nın 102. maddesinin yeniden düzenlenmesini değerlendirdi. Turhan, yeni CMK ile tutukluluk sürelerine üst sınır getirilmesinin, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nde ve Anayasamızda güvence altına alınmış sanık hakları açısından yerinde bir karar olduğunu savundu.

DEMOKRAT: ''Zeyilname çıkmazı''
Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi Projesi'nin üçüncü zeyilnamesine imza atacak mimar bulunmuyor. Proje şuana kadar üç mimarı görevinden etti.

ÇÖZÜM: ''Sağlık kompleksindeki imar sorunları çözüldü''
Sağlık kompleksi yapılacak arazideki yol ve diğer sorunlar belediye tarafından çözüldü. Şahısların arazilerinin alınmasından sonra ihaleye çıkılacak. Sümer Halı ve Özel İdare arsası üzerine yapılacak bölge hastanesi ile ilgili imar sorunları çözülüyor.

ISPARTA: ''İş makineleri için Günaydın'a borçlanma yetkisi''
Belediye Meclisinin Ocak ayı son toplantısı dün gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda saat 15.00'de başlayan, Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Başkanlığında yapılan toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

GÜLSES: ''Isparta'nın haberi bile yok''
Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü'nün hasta, engelli ve ihtiyarlık sebebiyle eve bağımlı yaşayanların ayağına kitap götürme projesi ilgi görmedi. Hatta Isparta'da projeden haberdar olan bile yok.

ISPARTA EKSPRES: ''Borç dağları aştı''
Teşvik Sistemi'nden büyük yara alan Isparta'da ekonomik göstergeler moral bozmaya devam ediyor: İcra ve iflas daireleri, nefes alamaz hale geldi.

MANŞET: ''Kişisel hırs ve insaftan uzak''
Belediye Meclisi'nden otel inşaatını yargıya taşıyan Antalya Mimarlar Odası'na sert tepki. MHP Belediye Meclis Üyesi Tevfik Katırcıoğlu, ''Isparta için gösterdikleri hassasiyeti Antalya için de göstermeleri gerekirdi'' derken, Isparta Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu'ya da ''Bu çalışmaları takip etmek ve savunmak bizden ziyade size düşerdi'' diyerek seslendi.

OLUŞUM: ''Kendi parçamız olarak kabul ederiz''
Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay ve dernek üyelerinin ziyaret ettiği Vali Memduh Oğuz konuşmasında ''Biz muhtarları kendi parçamış olarak kabul ederiz, meslektaşız'' dedi.

GÜLKENT: ''Genel Başkan: 'Sağlıkta sancı artıyor''
Türk Tabipleri Birliği Başkanı Dr. Eriş Bilaloğlu, mesleki sorunlarını paylaşarak, çıkarılmaya çalışılan son yasa ve yönetmeliklerin sağlıktaki sancıyı artıracağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum