Isparta Basınında Bugün - 9 Şubat 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2012 10:38
Isparta Basınında Bugün - 9 Şubat 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

DEMOKRAT: ''Senirkent, Türkiye'ye örnek''
MHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, şehirlerarası yol güzergahında olmadığı için ''Çıkmaz sokak'' olarak adlandırdığı Senirkent'te harikalar yarattı.

ÇÖZÜM: ''Hem muhalefet belediyesi, hem borcu yok, hem yatırım yapıyor''
Senirkent Belediyesi adeta görenleri kıskandırıyor. Devlete, personele, piyasaya borcu olmayan muhalefet belediyesi, milyonluk yatırımlar da yapıyor.

NOKTA: ''SDÜ-esnaf el ele verecek''
Süleman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, rektör yardımcıları ile Isparta Esnaf ve sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural'ı ziyaret etti.

OBJEKTİF: ''Başkan zehirlendi''
Şarkikaraağaç ilçesinde Göksöğüt belde Belediye Başkanı Mevlüt Balaban, eşi ve 5 akrabası, jeneratör egzozundan çıkan dumandan zehirlendi.

İLKE: ''Vali Oğuz'dan destek sözü''
Isparta E Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Yaşar Yücel, cezaevinde eğitim öğretime devam eden hükümlülerin kayıt ve sınavlar için istenilen ücretleri ödemekte güçlük çektiğini söyledi. Vali Memduh Oğuz, yardımcı olacakları sözünü verdi.

GÜLSES:''Karacaören'e özel hüküm geliyor''
Karacaören Barajı ile ilgili başlatılan özel hüküm belirleme çalışması için Burdur'da toplantı düzenlendi. Toplantıya Isparta'dan Isparta Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri Adem Korkmaz ve Orman Bölge Müdür Yardımcısı Adnan Yılmaztürk katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.