Isparta Basınında Günün Manşetleri - 21 Şubat

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2011 19:07
Isparta Basınında Günün Manşetleri - 21 Şubat

AKDENİZ: ''Aytemiz, ilimizde sıcak su arayacak''
Türkiye'nin en büyük petrol şirketlerinden biri olan Aytemiz, başta Yakaören olmak üzere, Isparta ve çevresinde sıcak su aramak için İl Özel İdaresi'ne ruhsat başvurusunda bulundu.

ISPARTA EKSPRES: ''Temiz enerji için en zengin coğrafya''
Isparta, yenilebilir ve temiz enerji kaynakları açısından güçlü potansiyellere sahip. Güneş, biyogaz, biyokütle, rüzgar ve hidrojen için büyük fırsatlar içeriyor.

ISPARTA: ''Azerbaycan vekilleri Isparta'da konferans verecek''
Isparta Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ''Türk Dünyasının Türkiye'ye Bakışı'' adlı konferans, 22 Şubat Salı günü saat 19.30'da Kültür Sinemasında gerçekleştirilecek.

OLUŞUM: ''Muhtarlardan destek istedi''
Öğretmenevinde muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Haydar Kemal Kurt, haziranda yapılacak seçimlerde muhtarlardan destek istedi.

GÜLSES: ''KÖYDES teğet geçmedi''
AK Parti Milletvekili Sait Dilek, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) fonundan Isparta'ya 2005'ten bu yana 41 milyon 25 bin 530 TL gönderildiğini söyledi.

ÇÖZÜM: ''Teşhir merkezinde yeni model''
OSB'nin yanında bulunan arazide yıllardır teşhir merkezi kurulması projesinde yap-işlet-devret modeline geçildi.

DEMOKRAT: ''Tezgah kurmayız''
AK Parti Milletvekili Haydar Kemal Kurt, belediyede evrak teslimiyle ilgili Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın imalarını ve muhalefet partisinin ortaya attığı iddiaları çürüttü. Kurt, ''Biz kimseye tezgah kurmayız'' dedi.

NOKTA: ''Çiftçiye çifte müjde''
Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutlu, aşırı yağışlar yüzünden ürünleri zarar gören çiftçilerin bu kayıplarının sigorta tarafından ödeneceğini aktardı. Kutlu, çiftçinin danışmanlık hizmeti alabilmesi için devletin destek vereceğini de belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.