Isparta Basınında Günün Manşetleri - 25 Şubat

Isparta'da yayımlanan gazetelerin başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2011 10:16
Isparta Basınında Günün Manşetleri - 25 Şubat

Isparta'da yayımlanan gazetelerin başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Bir yolsuzluk peşinde gidenler geriye baksın''
MHP İl Başkanı İsa Yalçın, İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısının belediyeden bazı harcama evraklarını istemesi ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Sayın Belediye Başkanımızın dürüstlüğünden en küçük endişemiz hiç bir zaman olmadı olmayacak da'' dedi.

ISPARTA EKSPRES: ''Lütfen hoşgörü!''
İl Genel Meclisi Üyesi ve Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Fevzi Özdemir, İl Tütün Kurulu'nun hizmet sektörü işletmecilerine yönelik tutum, davranış ve uygulamalarını eleştirdi.

GÜLSES: ''Hocalı katliamı için Isparta'da anıt dikilecek''
Azerbaycan Milletvekillerinin Isparta ziyareti ve konferansı sonrasında, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Dağlık Karabağ'da ve Hocaali'de Ermenilerce yapılan soykırımı unutturmamak için anıt yaptırılacağını söyledi.

ÇÖZÜM: ''Özürlülere tek telefonla 24 saat hizmet''
Vali Memduh Oğuz'un girişimleri ile Isparta'ya özgü olarak Alo 183, 112 bünyesine alınacak ve özürlülerin sorunları için 24 saat hizmet verecek.

DEMOKRAT: ''Abartmayın beyler''
Isparta'da İl Tütün Kurulu'nun sigara yasağı uygulaması tepki çekiyor. Binlerce liralık yatırımla sigara içen müşterileri için açık alan oluşturan hizmet sektörü temsilcileri kan ağlıyor.

NOKTA: ''İstikbal göklerde''
Sivil havacılık sektöründeki büyüme ile birlikte Türkiye'de havayolu şirketleri pilot bulamaz hale geldi. Oysa pilot olmak sanıldığı kadar zor değil.

OBJEKTİF: ''O kuyu kapatılabilir''
Türkiye Petrolleri Anonim ortaklığı yetkilileri Isparta'ya gelerek sıcak su aramak için Yakaören Köyü'nde açılan kuyunun kapatılabileceğini açıkladılar.

ISPARTA: ''Enerjinin etkin ve verimli kullanılması için çalışmalar yapılacak''
Enver Enerji Verimliliği Derneği Isparta Şubesi, akademisyenler, sanayiciler, iş adamları ve bürokratlardan oluşan bir yapılanma ile faaliyetlerine başladı.

OLUŞUM: ''Zehirli kuyu kapatılabilir''
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yetkilileri, Isparta'ya gelerek sıcak su aramak için Yakaören Köyü'nde açılan kuyudan gazın kapatılabileceği umudunu verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.