Isparta Basınında Günün Manşetleri - 26 Şubat

Isparta'da yayımlanan gazetelerin başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2011 17:55
Isparta Basınında Günün Manşetleri - 26 Şubat

Isparta'da yayımlanan gazetelerin başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Bayram AKP'ye geçiyor iddiası''
Yalvaç'ın Demokrat Parti'li Belediye Başkanı Tekin Bayram'ın AK Parti'ye geçeceği ve 12 Haziran Genel Seçimlerinde bu partiden milletvekili adayı olacağı ileri sürüldü.

GÜLSES: ''Haydi Isparta hazırlan boşa çıkarma''
Körfez Ülkelerinden Batı Akdeniz Bölgesine yapılacak olan programın tarihi Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısında belirlendi. Körfez ülkeleri işadamları 6-7 ve 8 Nisan'da Antalya, Isparta ve Burdur'da olacak.

ÇÖZÜM: ''AK Parti'de Bayram bombası''
Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram'ın AK Parti'ye geçeceği haberleri kulisleri hızlandırdı. Bayram ise, ''İsmim gündemdeymiş ama gelişmelerden haberim yok'' dedi.

DEMOKRAT: ''Önce çocuklar''
MEB Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü UNICEF'in teknik desteği ile yürütülen ''Türkiye'de Çocuklar İçin İyi Yönetişim, Koruma ve Adaletin Güçlendirilmesi-Önce Çocuklar'' projesi Isparta'da başlatılıyor.

NOKTA: ''Partiküler kirlilikte artış''
TÜİK'in verilerine göre Isparta partiküler madde ortalamaları incelendiğinde kısa vadeli sınırı 20 gün aşan iller arasında yer aldı. Isparta havası en kirli iller arasında yer almazken, kükürtdioksit ortalaması değişmedi. Partiküler madde ortalama değerinde ise yüzde 12'lik artış yaşandı.

OBJEKTİF: ''Sağlıkta şiddete hayır''
Isparta-Burdur Tabip Odası Başkanı Dr. B.İlker Büyükyavuz, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da görevli bir bayan hekimin saldırıya uğradığını belirterek bu tür saldırı ve şiddet olaylarının giderek arttığına dikkat çekti.
İLKE: ''Cihat Şener'e büyük ilgi''
Çeşitli ulusal kanal ve gazetelerde yayın yaparak ''hayatımız sınav'' adlı programı ile ün yapan Cihat Şener önceki gün akşam Kültür Sinemasında Ispartalı öğrencilerle buluştu.

ISPARTA: ''Dikensiz gül üretildi''
Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji bölümünde laboratuvar ortamında dikensiz gül üretimi yapıldı. Laboratuvar ortamında Dikensiz Gül üretimini gerçekleştiren Doç. Dr. Canlı, ''Can alıcı nokta Isparta gülüne dikensizlik karakterini entegre etme aşamasına gelindi'' dedi.

OLUŞUM: ''ISBAŞ Ortadoğu lideri olacak''
Isparta Belediyesi'nin tekrar sahibi olduğu ISBAŞ Bimsblok Fabrikası, Haziran 2011'de günlük 100 bin bims üretimiyle Ortadoğu'nun en büyük bimsblok fabrikası olmayı hedefliyor.

GÜLKENT: ''Yaprak-Toprak analizlerinin oda aracılığıyla yapılması planlanıyor''
Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutlu, yaprak-toprak analizlerini daha ucuza yaptırmak için oda olarak çalışma başlattıklarını açıkladı. Kutlu, bu analizlerin pahalı olması nedeniyle bilinçsiz tarım yapıldığını savundu.

MANŞET: ''IGSİAD öncü olmak istiyor''
2002 yılında kurulan ve başarılı girişimleri ile dikkat çeken Isparta Girişimci Sanayici İş Adamları Derneği (IGSİAD), Isparta'nın yararına olacak projelerde öncü ve destek olmayı hedefliyor.

ISPARTA EKSPRES: ''Yolumuz konforlu hale geliyor''
Karayolları 135. Şube Şefliği yetkilileri, 2011'in Isparta açısından önemli projelere imza atılacağı bir yıl olacağını müjdeledi.

HEDEF: ''Kanser türünde ilk sırada yer alıyor''
Devlet Hastanesi Kanser Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi (KETEM)Uzmanı Dr. Filiz Aydaş, Meme kanserinin ölümlere yol açan kanser türleri arasında ilk sırada olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.