Isparta Belediyecilikte Kaybettiği Yıllarını Ak Kadrolarla Telafi Edecek!

Isparta Belediyecilikte Kaybettiği Yıllarını Ak Kadrolarla Telafi Edecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2019 12:18
Isparta Belediyecilikte Kaybettiği Yıllarını Ak Kadrolarla Telafi Edecek!

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, ikamet ettiği Işıkkent Mahallesi’nde partisinin Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in vatandaşla buluşma toplantısında konuştu. Zabun, Işıkkent Mahallesi’nin her zaman kendilerine güçlü destek verdiğini önümüzdeki seçimde de Şükrü Başkan’a güçlü destek vereceğine inandığını söyledi.

Ispartalıların Başdeğirmen’i başkan yaptıktan sonra kolay kolay bırakmayacağını aktaran Zabun, şunları ifade etti; “ Şükrü Başdeğirmen, bu şehrin bir çok meselesinin çözümünde katkı sağlamış, vizyon sahibi, her zaman için kamu yararına imza atmış bir arkadaşımız. İnşallah bu organizasyon yeteneğiyle, gönül adamlığıyla, iş bitiriciliğiyle Isparta’nın günlünde taht kurdu. Uzun yıllar da Isparta’nın teveccühünü kazanmaya devam edecektir. Bizim bakış açımız, tüm gayretimiz bu milletin hayat kalitesini rahatını yukarı taşımaktır. Çünkü biz siziz, siz bizsiniz. Biz böyle görüyoruz. Bizim sloganımız Memleket işi gönül işi. Zaten sürdüre geldiğimiz gönül işini belediye anlamında da daha güçlendirmek suretiyle geleceğe emin adımlarla sizlerle beraber yürüyeceğiz. 2002 yılında yapılan seçimde oyumuz yüzde 34’tü. 17 yıl geride kaldı yüzde 52’ye geldik. Bu bizi hiç şımartmadı. Her seçimden sonra omzumuzdaki yükün ağırlığını biraz daha hissettik. Bu millet bize bu desteği veriyorsa bu millete her türlü hizmet bu milletin hakkıdır. Her seçimde ‘Bunlar şöyle bunlar böyle şöyle ettiler böyle ettiler’ ne oldu? Milletimiz bir söyleyene baktı bir de hizmete baktı. Kafasındaki soru işaretleri temizleye temizleye bugün geldiğimiz nokta ortada. İnşallah 31 Mart’ta kim ne derse desin, İnşallah bu millet kendine hizmet eden, kendi içinde kendi varlığından çıkardığı AK Parti kadrolarına daha güçlü destek vermeye devam edecektir. 31 Mart’ta seçim yaptık tamam ama 5 yıllık dönem içinde Allah bizi sizlere karşı mahcup etmesin. Ne dediysek arkasındayız. Şükrü Başkan ekibiyle birlikte bu memlekete ne kazandırabileceğini en ince detaylarına kadar çalışıyor. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıdır. Yapamayacağınız şeyin sözünü vermeyin söylediğiniz sözü mutlaka yapın. Bu talimattan yola çıkarak halkımızın neye ihtiyacı var bunu tespit ediyoruz ve ihtiyaçlarını nasıl gideririz hayat kalitesini nasıl yükseltiriz bunu en ince detaylarına kadar çalışıyoruz. Birileri çıkıyor televizyona dümdüz gidiyor. Ama bil millet yemez. Bu millet kimin kendine hizmet edeceğini de gönül erbabının kim olduğunu da bilir. Bu kadro 31 Mart’ta başarıya sizlerin desteğiyle ulaşacak ve ondan sonra Isparta’nın kaybettiği yılları çok kısa sürede telafi edecek yoğunlukta çalışmalarını sürdürecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum