Isparta Belediye'si 50 Geçiçi İşçi Aldı

Isparta Belediyesi’nin 3 aylık ihalesinin bitmesi nedeniyle yapılan hizmet alım ihalesini 8.7 milyon TL bedel ile Antalya’dan Bilginay isimli şirket kazandı. Şirket 9 aylığına çalışmak üzere 50 yeni eleman aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2012 10:48
Isparta Belediye'si 50 Geçiçi İşçi Aldı

Isparta Belediyesi’nin Fen İşleri, Park Bahçeler ve Su ve Kanalizasyon müdürlüklerinde görevlendirilmek üzere 50 personel alım işini tamamladığı öğrenildi.

Gençlik Merkezinde geçtiğimiz hafta yapılan mülakatlar sonucunda kuruma alınan 50 sözleşmeli personelin bulunduğu listeyi Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Japonya’ya gitmeden önce imzaladığı öğrenildi.

Üç aylık personel alım ihalesi süresinin bitmesinin ardından 9 aylık ihaleyi 8.7 milyon TL’ye kazanan Antalya menşeli Bilginay firması ile 510 işçi üzerinden anlaşıldı. Fakat ihalede yüzde 20’lik artışla 612 kişiye kadar personel çalıştırma şartı da bulunuyor.

Şu anda Belediyede hizmet alım yöntemiyle 501 kişi istihdam edilmiş durumda yeni alınan 50 kişinin eklenmesiyle kurumdaki şirket işçisi sayısı 551’e yükselmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.