Isparta Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı

Isparta Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2011 22:08
Isparta Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı

Isparta Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

Yağışların olmadığı ve Güneşli günleri fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğü kış mevsimi nedeniyle bozulan cadde ve sokakları asfalt kaplama işini hızlandırdı. Mehmet Tönge Mahallesinden asfalt çalışmasına başlayan ekip önce bozuk satıhlarda kaplama yapacak daha sonra hiç asfalt kaplama olmayan ve yeni açılan yolların asfaltlamasını tamamlayacak.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, "kış mevsimi ve Yağan yağmurlar nedeni ile şehrimizdeki bazı cadde ve sokakların deforme olduğunu yer yer asfalt kaplamalarının kalktığını gördük. Halkımız mağdur olmaması için bu yolların yeniden asfalt kaplama çalışmalarına başladık. Hava şartlarının asfalt kaplamaya elverdiği sürece asfalt kaplamayı devam ettireceğiz. Havaların iyice ısınması ile birlikte de tüm mahallelerimizdeki bozuk satıhların asfalt kaplaması yapılacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.