Isparta Belediyesi Balaman Sayesinde 1. Oldu

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’da birçok konuda diğer belediyelere göre açık ara birinci olduklarını belirterek bu birinciliklerden bir tanesinin AKP’li eski belediye başkanı Hasan Balaman sayesinde olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2014 13:26
Isparta Belediyesi Balaman Sayesinde 1. Oldu

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti’li eski belediye başkanı Hasan Balaman sayesinde Isparta Belediyesi’nin diğer belediyelere göre açık ara birincilik elde ettiğini söyledi.

Günaydın, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda “Isparta Belediyesi bir çok konuda diğer belediyelere göre açık ara birinci. Altyapıda birinciyiz. Ağaçlandırmada birinciyiz. Temizlikte birinciyiz. Devletine en çok vergi ödeme konusunda da birinciyiz. İşte bu vergi konusunda görevi devraldığımızdan bu yana ödediğimiz vergi borçları, maliye borçları var ya; o yüzden birinciyiz. Yani bu birinciliği bize Hasan Balaman sağlamış oldu” diye konuştu.

Başkan Günaydın bugüne kadar ödenen borçların da AK Parti ve Balaman borçları olduğunu ileri sürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum