Isparta Belediyesi Fener Alayı Düzenleyecek

Isparta Belediyesi Fener Alayı Düzenleyecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2015 09:15
Isparta Belediyesi Fener Alayı Düzenleyecek

Isparta Belediyesi, Cumhuriyetimizin 92’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında 29 Ekim 2015 Perşembe günü saat 19.00’da Fener Alayı düzenleyecek.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Belediyemiz önünden başlayacak olan fener alayımıza tüm Isparta halkımızı davet ediyorum” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, tarihteki sayısız badireyi geçerek, tuzakları bozarak yolunda kararlı adımlarla yürüyen Türk milletinin, Cumhuriyetle birlikte ileriye ve müreffeh bir seviyeye erişme niyetini de açıklıkla ilan ettiğini hatırlattı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet’e sahip çıkmak, Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı’nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir’ sözünü anımsatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak cumhuriyetin temel değerlerine saygılı olduklarını belirtti.

Günaydın, “Cumhuriyetimizin 92.yılında düzenleyeceğimiz Fener Alayı’na tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Vatandaşlarımızla birlikte el ele aydınlık yarınlara yürümek adına Saat 19.00’da belediyemiz önünden başlayacak olan Fener Alayı’nda buluşmak arzusunu taşımaktayım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.