Isparta Belediyesi Kar Yağışı Beklemiyordu!

Meteorolojinin günler öncesinden yaptığı uyarı ne yazık ki Isparta Belediyesi tarafından dikkate alınmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2022 22:22
Isparta Belediyesi Kar Yağışı Beklemiyordu!

Isparta'da sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı şehrin bütün noktalarında, alınmayan tedbirler nedeniyle hayatı olumsuz etkiledi. 

Meteoroloji yetkililerinin günler öncesinden 'Isparta'da kar yağışı' bekleniyor açıklamasına rağmen, Isparta Belediyesi'nin bu konuda gözle gözükür bir önlem almaması başta sürücüler olmak üzere vatandaşlarca da büyük tepkiyle karşılandı.  Sabah işlerine gitmek üzere aracıyla yola çıkan vatandaşlar özellikle ana arterlerde önlem alınmamasına sert tepki gösterdiler. 

Belediye Kar Yağışı Beklemiyordu!

Başta tuzlama ve yol açma çalışmalarının yapılmamasına kızan vatandaşlar, çocuklarını okula götürmekte de zorluk yaşadı. Özellikle Isparta Şehir Hastanesi yol güzergahlarında uzun kuyruklar oluşurken, sadece emniyet ekipleri anlık müdahalelerde bulunabildi. Polislerin çabasıyla trafikte zaman zaman rahatlamalar meydana geldi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum