Isparta Belediyesi Memuruna Müjde

Isparta Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sen arasında bir süredir devam eden toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2012 12:38
Isparta Belediyesi Memuruna Müjde

Isparta Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sen arasında bir süredir devam eden toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı. 223 belediye çalışanını kapsayan sözleşmeyle aylıklarda unvana göre 200-500 TL arasında iyileştirme yapılması öngörülüyor.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın makamında düzenlenen imza törenine, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu Türk Yerel-Hizmet-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Mustafa Yorulmaz, Türk Yerel Hizmet - Sen Isparta Şubesi Başkanı Suat Tanyeri ve Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk katıldı.

Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın bu konularda kendilerini son derece anlayışla karşıladığını söyledi Koyuncu, “Bu ödemeler çalışanlarımızın motivasyonunu daha da artıracaktır. Zaten bizim hedefimiz de çalışanların moral ve motivasyonlarının yükseltilerek iş veriminin daha da fazlalaşmasını sağlamaktır. Bu bir anlamda insana yapılan yatırımdır. Isparta Belediyesi yaptığı hizmetlerle personeline verdiği değeri zaten ortaya koymuş durumda. Yaptığımız görüşmelerde personelimize sorumluluk alanına göre 200 TL'den 500 TL limite kadar iyileştirme ödemesi yapılacak. Bu iyileştirmenin Isparta'ya hizmet olarak döneceği ortada” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise hizmet etmeyi her zaman bir ibadet olarak kabul ettiklerini belirterek, “Bir insanın rızkını helalinden kazanması, kendisini, ailesini helal lokma ile doyurmasını son derece önemsiyoruz. Çünkü, helal lokma ile beslenen ailede huzur olur. Şartlarımızı zorlayarak memurlarımızın ücretlerinde ilaveler yaptık. Avrupa'nın seviyesinde olsun istedik ama Türkiye'nin şartları ortada. Dolayısıyla bu duruma müsait değil. Ama biz elimizden gelen desteği vererek Avrupa'nın seviyesinde olmasa da iyi bir konuma getirdiğimize inanıyorum” diye konuştu. Başkan Günaydın, memurların çalışma ve performansına göre adaletli bir şekilde ödemede bulunulacağını bildirdi.

Törende yapılan konuşmaların ardından; Isparta Belediyesi adına Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile Türk Yerel Hizmet - Sen adına Genel Başkan İlhan Koyuncu protokolü imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.