'Isparta Belediyesi Ne Söz Verdiyse Yerine Getirdi'

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın, 15 Ocak’ta, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katıldığı bir programla temelini attığı 13 projenin açılışı ve 7 projenin temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
'Isparta Belediyesi Ne Söz Verdiyse Yerine Getirdi'

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın, 15 Ocak’ta, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katıldığı bir programla temelini attığı 13 projenin açılışı ve 7 projenin temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.

BELMAŞ yeni Bimsblok Fabrikası alanında gerçekleştirilen programa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcıları, MHP’li milletvekilleri, CHP Milletvekili Ali Haydar Öner ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 2004 yılında sıfır borçla devrettiği belediyeyi 2009 yılında 150 milyon TL borçla devraldığını ve 2 yılda fabrikalar yapar hale getirdiğini söyledi. Günaydın şunları söyledi: “Teslim eden ve teslim alan bir Belediye Başkanı olarak sıfır borçla 2004 yılında teslim ettiğim belediyeyi, 2009 yılında 150 trilyon bir borçla teslim aldık. Çok para kazanan ve altın yumurtlayan diye nitelendirilen ISBAŞ BİMSBLOK Fabrikamız kasasında bıraktığım 1 trilyon 136 bin liraya satılmıştır. Bütün araç ve gereçlerimizin tamamına yakını yok edilmiş, sağa sola dağıtılmış, elde, avuçta, hiçbir şey kalmamış bir belediyeyle karşılaştım. Dağı ve taşı ponza yatağı olan, tuz parasına satılmış Isparta’nın fabrikasını hukuki uğraş ile 1,5 Trilyon bedel ödeyerek her şeyiyle geri aldık. Bu ortaya çıkan örnekler yalnız bir kısmıdır. Hal böyle olunca 150 Trilyon Lira borç olur”

’İzansız iktidar vatandaşın tatiline göz dikti’
BAHÇELİ: “ISPARTA BELEDİYESİ NE SÖZ VERDİYSE YERİNE GETİRDİ”

Daha sonra kürsüye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın bugüne kadar verdiği bütün sözleri tuttuğunu söyleyerek, projelerin hayırlı olmasını diledi. Bahçeli konuşmasında şunlara değindi: “Isparta Belediyesi ne dediyse yaptı, ne söz verdiyse yerine getirdi. Bu kapsamda Isparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın Bey başta olmak üzere, belediye meclis üyelerini, her kademedeki belediye çalışanlarını ve değerli dava arkadaşlarımı bütün hissiyatımla tebrik ediyorum. Ispartalı kardeşlerimle buluşan bu hizmetlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyor; daha nice güzel, anlamlı ve faydalı çalışmaların vücut bulmasını temenni ediyorum. Zira sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Isparta’nın beklentilerini, haklı taleplerini karşılamak elbette bizlerin en tabii görevidir. İnancım odur ki, hizmetler üst üste yığıldıkça Isparta’nın gülü başka açacak, Ispartalı kardeşimin bakışları daha umut dolu olacaktır”

“AKP’NİN DÜŞMANCA TUTUMU”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Ne var ki başarının ödüllendirilmesi, değilse bile takdir edilmesi gerekirken, AKP zihniyeti belediyemize karşı acımasızca eziyet etmektedir. Isparta’da hizmetler güneş gibi yükselirken; maalesef iftiralar, asılsız suçlamalar gemi azıya almıştır. Belediyemizin performansından rahatsız olan mihraklar kollarını sıvamışlar ve çamur atmak için sıraya girmişlerdir. Yapılan baskınlar, gözaltılar, belediyemizle vatandaşımızı karşı karşıya getirmek için kurulan kumpaslar hepinizin gözleri önünde gerçekleşmiştir. AKP’nin düşmanca tutumu, kendi dışındakilere hayat hakkı tanımayan vicdansızlığı en bariz olarak Isparta’da varlığını göstermiştir. Sizlerden aldığım ilhamla diyebilirim ki, doğruluktan ve dürüstlükten beslenen belediyecilik anlayışımızı sorgulatmaya, yıpratmaya ve tartıştırmaya kimsenin gücü ve nefesi yetmeyecektir. MHP’li belediyelerde sorun varmış gibi yaygara koparanlar, önce boy aynasına bakmalı ve eğer kara çalınmış simalarından geriye bir şey kalırsa o zaman bize laf yetiştirmelidirler.

AKP, belediyelerimizle uğraşacağına ilk önce kendi yönetimindeki yerel yönetimlere dikkat kesilmeli, kokuşmanın ve dağ gibi biriken yolsuzlukların gereğini yapmalıdır. İhaleye fesat karıştırmak AKP’nin üslubudur. Yandaşları kayırmak AKP’nin bir davranışıdır. Devletin kaynaklarını ulufe gibi dağıtmak, çalmak ve çırpmak AKP’nin alışkanlığıdır. Belediyeleri zarara uğratmak, görevi kötüye kullanmak AKP klasiğidir. Vatandaşlarımızı tersleyen, kaderine terk eden, partizanlık yapan bizatihi AKP şımarıklığıdır. Belediye kaynaklarını sömüren, akraba, dost ve yakınlara peşkeş çeken elbette AKP utanmazlığıdır. Bizim Allah’a şükür saklayacağımız, gizleyeceğimiz bir şey yoktur. Haramla helali ayırma konusunda feraset noksanlığımız da yoktur”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, BELMAŞ Bimsblok Fabrikası, El Sanatları, içme suyu depoları, isale hatları, scada sistemi, klorlama sistemi, pompaj tesisleri, yeni özel halk otobüsleri, kalıcı ve dayanıklı asfalt, yeni alınan iş makineleri, mini kent ormanı ve yeni dikilen 250 bin fidanın açılışı ile modern asfalt plenti, tarih ve kültür parkı, kule park, davraz ve akkent parkı, belediye teras parkı ve ışıkkent parkının temellerinin atılması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve törene katılan protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.
Isparta Belediyesi Ne Söz Verdiyse Yerine Getirdi
Açılış ve temel atma töreninden sonra MHP Genel Başkanı Bahçeli, yeni açılan BELMAŞ Bimsblok Fabrikasını gezdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.