Isparta Belediyesi Öğretmenlerini Unutmadı

Isparta Belediyesi Öğretmenlerini Unutmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2015 17:12
Isparta Belediyesi Öğretmenlerini Unutmadı

Isparta Belediyesi, belediye bünyesinde görev yapan öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Oğuzata, ISMEK bünyesinde görev alan 45 öğretmeni ile birlikte kahvaltıda buluştu. Öğretmenlere günün anısına çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın katılamadığı programa Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan ev sahipliği yaptı. Kahvaltıda bir araya gelen öğretmenler, güzel bir gün yaşamanın mutluluğunu yaşadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, ISMEK ve Oğuzata bünyesinde görev alan öğretmenlerin gününü kutlayarak, “Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın destekleriyle müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Oğuzata, ISMEK ve el sanatları alanlarında görev yapan öğretmenlerimizi bir nebze olsun hatırlamak istedik. Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslek denir ancak kutsal mesleklere gerekli değerde verilmemektedir. Öğretmenler sadece 24 Kasım’da değil, yılın 365 günü hatırlanmalıdır. Öğretmen demek insan demek, insana verilen değer, eğitim, kültür demek. Isparta Belediyesi bünyesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere Isparta’mız ve ülkemizde görev yapan öğretmenlerimizin gününü bir öğretmen olarak kutluyorum. Her şeyin gönüllerince olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Programın sonunda öğretmenler toplu olarak hatıra pozu verirken, kendisi de bir öğretmen olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan’a günün anısına çiçek takdim edilerek, Öğretmenler Günü kutlandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.