Isparta Belediyesi Okulları Eğitime Hazırlıyor

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, Başkan Günaydın’ın talimatıyla bütün okulları temizliyor.

Yayınlanma:
Isparta Belediyesi Okulları Eğitime Hazırlıyor

2011-2012 Eğitim Öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala Isparta Belediyesi’de kolları sıvadı.

Belediye Okullar açılmadan okulların bahçelerinde temizlik seferi başlattı.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bir program dahilinde Eğitim başlamadan tüm okulların bahçelerindeki yabani otları ve diğer görüntü kirliliği oluşturan tüm meteryalleri toplayarak okul bahçelerini tertemiz ediyor. Temizlik işleminden sonra da bahçeyi yıkamayı da ihmal etmiyor.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Eğitimin ve Eğitim yuvalarının her şeyden önemli olduğunu buralara yapılan hizmetlerin kutsal bir görev olduğunu hatırlatarak, “Geleceğimizin emanetçisi olan çocuklarımızın bugün olduğu gibi bu gün de yarında hep yanında olacağız. Onların huzurlu güvenli ve çevresi temiz bir okulda eğitim-öğretim yapmaları için belediye olarak bizim üzerimize düşen bütün hizmetleri yapmaya her zaman hazırız. Eğitime ve öğrencilerimize olan katkılarımız sadece okul temizliği ile sınırlı kalmamaktadır. Hem okullarımızın hem de öğrencilerimizin ihtiyaçlarını da belediye imkanlarımız ölçüsünde sürdüreceğiz. Bu vesile ile 2011-2012 Eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm velilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.