Isparta Belediyesi Türk Bayrağı Dağıttı

Isparta Belediyesi ekipleri başta Mimar Sinan Caddesi olmak üzere caddelerde bulunan esnafa dükkanlarına asılmak üzere Türk Bayrağı dağıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2016 12:43
Isparta Belediyesi Türk Bayrağı Dağıttı

Milletçe zor günler geçirdiğimiz bu günlerde halk tüm yurtta olduğu gibi Isparta’da da, sokağa çıktı. Demokrasiye inandığını her ortamda dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatıyla belediye ekipleri halka Türk Bayrağı dağıttı.


Ekipler ayrıca Hükümet Meydanı’nda bulunan topluluğa da Türk Bayrağı hediye etti. Daha öncede Bayrak Kampanyası başlatarak Isparta’yı kırmızı-beyaza bürüyen Başkan Günaydın, “Milletçe demokrasiye birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçmekteyiz. Bayrak bir milletin çatısıdır. Birlik, beraberlik ve bütünlüğümüzün simgesidir. Tüm halkımızı evlerine işyerlerine ve araçlarına Türk Bayrağı asmaya davet ediyorum. Devletimiz ve milletimiz bu zor günleri de aşacaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.