Isparta Belediyesinde Yeni Müdürler Atandı

Isparta Belediyesinde Basın ve Halkla İlişkiler, Kültür, Fen İşleri ve Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne yeni görevlendirmeler yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2011 10:19
Isparta Belediyesinde Yeni Müdürler Atandı

23 Eylül’de yapılan Isparta Belediyesi operasyonunda tutuklanan 19 kişiden 3’ü belediyede daire müdürü idi. Tutuklananlardan; Hasan Arıtürk Kültür Müdürlüğü ve Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nü, Hüseyin Altun Fen İşleri Müdürlüğü’nü, İsmail Hakkı Uysal da Mali Hizmetler Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

3 ismin tutuklanmasından bir hafta sonra Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Basın ve Halkla İlişkiler, Kültür, Fen İşleri ve Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne yeni görevlendirmeler yaptı.

Günaydın; Basın Müdürlüğü’ne İrfan Veli Kayacan’ı, Kültür Müdürlüğü’ne Emin Büyükkurt’u, Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne Hasan Parlakyıldız’ı, Fen İşleri Müdürlüğüne de Hüseyin Çelikbilek’i görevlendirdi.

Tutuklanan isimlerden Belediye Başkan Yardımcısı Resul Göçer’in yerine henüz atama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.