Isparta Belediyesi'nden 30 Ağustos konseri

Ispartalılar, Isparta Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Konserinde Emel Sayın ve Ahmet Özhan ile buluştu. Kaymakkapı Meydanında düzenlenen konserde Emel Sayın ve Ahmet Özhan düet yaparken, seyircilerle Onuncu Yıl Marşı ile final yaptılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2017 12:44
Isparta Belediyesi'nden 30 Ağustos konseri

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 30 Ağustos’un Türk Milletinin kurtuluşu olduğuna vurgu yaparken, vatanın nasıl kazanıldığını, bağımsızlığın nasıl elde edildiğini bu milletin bilmesi ve sahip çıkması gerektiğini söyledi. 

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Türk Sanat Müziğinin efsane isimleri Emel Sayın ve Ahmet Özhan Ispartalılarla buluştu. Kaymakkapı Meydanında düzenlenen, binlerce vatandaşın katıldığı ve Isparta Belediyesinin organize ettiği 30 Ağustos Zafer Konseri yoğun ilgi gördü. Öncelikle Ahmet Özhan’ın sahne aldığı ve unutulmaz şarkılarını seslendirdiği konserin ikinci bölümünde ise yine Türk Sanat Müziğinin efsane isimlerinden Emel Sayın sahneye geldi. Konserde birbirinden güzel eserler seslendirilirken, final bölümünde ise Özhan ve Sayın düet yaptı. Birbirinden güzel eserleri Ispartalılar için seslendiren Sayın ve Özhan finali ise Onuncu Yıl Marşı ile yaptıKonserin ardından Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın, Sanatçılar Emel Sayın ve Ahmet Özhan’a halı portresi ve çeşitli hediyeler takdim etti. Gecede ayrıca Isparta Belediyesinin hizmet araçlarının katıldığı bir de konvoy düzenlendi. 

GÜNAYDIN: “FETÖ MİKROBUNU TEMİZLEMEK 

İÇİN DEVLETE HERKES YARDIMCI OLMALI”

Gecede vatandaşlara seslenen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 30 Ağustos Zaferinin nasıl kazanıldığına değinirkenVatan bir bütündür, bölünemez. Bu uğurda gerekirse hepimiz şehit olabiliriz. Kimse bu topraklar üzerine hesap yapmasın. Anadolu Türk Milletinindir derken, konuşmasında 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına da değindi. Günaydın, “Yakın bir tarihte 15 Temmuz’u yaşadık. Din kisvesi, okul maskesi adı altında bütün bu temiz insanlarımızı kandırarak, himmet parası adı altında ülkemizden tonlarca parayı sızdırma ve o sızdırdıkları parayı da benim askeri kıyafetimle, benim silahımla Türk Milletinin ve Meclisinin başına bomba atabilecek kadar içimizde hainler de var. Şunu demek istiyorum; Anadolu bizim, dünyaya da ilan ettik. Ama bizim çok uyanık olmamız gerektiğinive ülkemize her zaman bu hainlerin kim olduğunu iyi bilerekten bunları millet olarak hep birlikte bir mikrobu yok etmede devletimize yardımcı olmamızda gerekiyor. Devletimiz çok ciddi bir çalışma içerisinde. Anadolu ebedi olarak bizim olacak ama bunun yanında da dikkatli olmamız gerektiği ortaya çıkmıştır. Her şerden bir hayır diyoruz, inşallah bu şerden de hayır olsun milletimize diyoruz. Bu güzelim ülkemizi, bu güzelim zaferlerimizi kimse kirletemez, hiç kimse başarıya ulaşamaz. Halkımız ayaklandı, sayın genel başkanımızın da konuya derhal sahip çıkması ve cumhurbaşkanımızın da bu konuya halkımıza güvendiği için teşvik etmesi ve halkımızın da sahip çıkması ile bu kalkışma bastırılmıştır. Türk halkına yani sizlere bu konuya sahip çıkmanızdan dolayı da teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah’tan şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi. 

Isparta Belediyesinin Türkiye’nin en güçlü ve çalışkan bir belediye olduğuna dikkat çeken Başkan Günaydın, 9 Eylül’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Isparta’da çok sayıda temel atma ve açılış töreni gerçekleştirileceğini duyurdu. Günaydın, Büyük yatırımların temellerini 9 Eylül’de hep birlikte atacağız ve bazı yatırımlarımızı açacağız. Isparta’ya ilişkin projelerimiz var. Tüm halkımızı temel atma ve açılış törenimize davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

3.20170831124401.jpg2.20170831124244.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.