Isparta Belediyesi'nden Ramazan Etkinlikleri

Isparta Belediyesi Ramazan ayı boyunca Kaymakkapı Meydanı'nda çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2011 15:48
Isparta Belediyesi'nden Ramazan Etkinlikleri

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı açıklamada, bir Ramazan ayına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, tüm İslam aleminin heyecanını sardığı Ramazan Ayı boyunca Kaymakkapı Meydanı'nda kuracakları Ramazan çadırında çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

İftar sonrası saat 21.00'de başlayacak ve Teravih namazına kadar devam edecek etkinliklerin ilk bölümünde eğlence programları, Hacivat Karagöz ve semazen gösterilerinin düzenleneceği anlatan Günaydın, saat 23.00'de başlayacak ikinci bölümde ise ilahi, Türk Halk Müziği, Tasavvuf ve Sanat Müziği konserleri, halk oyunları gösterileri, konferanslar, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve sohbetlerin yer alacağını aktardı.

Başkan Günaydın, vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için özel halk otobüslerinin Ramazan ayı boyunca saat 02.00'ye kadar hizmet vereceğini kaydetti.

Fakir ve yardıma muhtaç aileler için 4 bin gıda paketi hazırladıklarının belirten Günaydın, ''Yardım paketlerimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize 'Bir elin verdiğini, diğer el görmeyecek' düsturuyla, büyük bir gizlilik içerisinde ulaştırılmaktadır'' dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum