Isparta Belediyesinden sonbahar temizliği

Isparta Belediyesinden sonbahar temizliği

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2018 09:56
Isparta Belediyesinden sonbahar temizliği

Isparta Belediyesi sonbahar aylarının son günleri ile birlikte şehir genelinde temizlik çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında cadde, orta refüj ve kaldırımlarda sonbahardan kalan olumsuzluklar temizleniyor. Bir yandan yaya ekiplerince süpürme çalışması yapılırken, yine caddedeler yol süpürme ve yıkama işlemleri gerçekleştiriyor. 

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Halil Gülderen, yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gülderen şunları söyledi.

“Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün sonbahar ve kış aylarının gelmesiyle birlikte Sayın Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın bizlere verdiği talimatlar doğrultusunda mahallelerimizde kış temizliği yapmaktayız. Bu kapsamda kaldırım ve orta refüjlerin üzerinde bulunan olumsuzluklar, kullandığımız teknolojik üfürme makineleriyle, süpürge araçlarımız, yıkama araçlarımızla sonbahar ve kış temizliği yapmaktayız. Buradaki hedefimiz, nasıl yaşanabilir bir şehrimiz varsa, vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan yollar, kaldırımlar, yeşil alanlar da bulunan her türlü sonbahar ayına ait olumsuzlukları temizliyoruz ve vatandaşlarımıza rahat, hijyen ve yaşanabilir bir çevre bırakıyoruz. Bundan da son derece mutluyuz”  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.