Isparta Belediyesinden Yardım İstedi

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Sav Kasabası girişinde asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2014 15:15
Isparta Belediyesinden Yardım İstedi

Kasaba girişinde bulunan orta refüjün düzenleme çalışmaları kapsamında sulama tesisatı çekilen cadde üzerinde bozulmalar meydana geldi. Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, kardeş belediye olarak gördüğü Isparta Belediyesi’nden caddenin asfalt tamiratının gerçekleştirilmesi için yardım talebinde bulundu.

Yardım talebine anında cevap veren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü’nce ilgili alanda asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a, kasabasına ve belediyelerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, “Seçildiğimiz ilk günden itibaren Allah bize bu hizmetleri nasip etti. Seçim sürecinde de Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ın da söylediği gibi el ele kol kola çalışacağımızı ifade ettiler. Abi belediye olarak gördüğümüz Isparta Belediyemiz şu anda Sav Kasabamızın yanındadır. Elinden gelen tüm yardımları yapacaktır. Biz bundan eminiz. Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’a yardımlarından dolayı bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum