Isparta Belediyesi'ne Teşekkür Etti

Uluborlu'da yapılan AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Milletvekili Recep Özel, Bölge Hastanesi ile ilgili gecikmenin sebebinin Isparta Belediyesi olduğunu ileri sürerek "Gecikmişte olsa teşekkür ediyorum" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2014 12:46
Isparta Belediyesi'ne Teşekkür Etti

AK Parti İl ve Merkez İLçe Başkanlığı'nın her ay düzenlediği İl Danışma Meclisi Toplantısı Uluborlu Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Milletvekili Recep Özel, İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, eski Milletvekili H. Kemal Kurt, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belde Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, 3 dönemdir belediye başkanlığı süresince can ve başla görev yaptığını ve ilçe teşkilatının kendisine büyük katkı ve destek olduğunu söyledi. Başarının sırrını açıklayan Başkan Ünverdi, teşkilat olarak uyumlu çalıştıklarını ve seçimlerde de birlik ve beraberlik içinde zaferle ayrıldıklarının altını çizdi.

Başkan Ünverdi ayrıca Uluborlu'nun sorunlarını ve sıkıntılarını dile getirdi.
Genel Merkezin İL Danışma Meclisi Toplantılarını önemsediğini belirten Özel, bu toplantılarda ilçe yönetici arkadaşlarımızın sorunlarını dinleyebilmeliyiz. Burada tüm sıkıntılarımızı ve önerilerimizi dikkate almalıyız dedi.

Isparta Tanıtım Günleri'ne dikkat çeken Özel; "Geçen yıl Eylül'e gün almıştık. O dönemin Valisi emekli olacağı için yapamadık. Bu yıl ilkini gerçekleştirdik. Güzel bir etkinlik oldu. Tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İstanbul'da da yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Isparta Bölge Hastanesi'nin tabusunu Isparta Belediyesi lütuf etti Sağlık Bakanlığına devr etti. 1 Nisan'da parası hazırdı. Gecikmesinin sebebi Belediyedir. Gecikmişte olsa buradan teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum