Isparta Beyaz Ay Derneği Türkiye Örnek Oldu

Isparta Beyaz Ay Derneği Türkiye Örnek Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2012 14:17
Isparta Beyaz Ay Derneği Türkiye Örnek Oldu

Beyaz Ay Derneği ile Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği neticesinde 36 engellilere verilen kurs neticesinde % 50 ÖSYM sınavlarında başarılı oldular bunlardan % 40 ‘ı devlet memuru olarak yerleştirildi diyen Beyaz Ay Derneği Isparta Şube Başkanı Ahmet AYDEMİR, Bu Türkiye’ye örnek oldu zaten derneğimiz engelliler için ilk defa Isparta’da açıldı.
 Bu kurslarda Halk eğitim merkezinin büyük payı vardır. Bu kurslar her sene devam ederek engelli vatandaşlarımızın iş sahasının açılacağını söyledi.

Aydemir, "bu kurs neticesinde Zeynep DEMİRKAN % 59 işitme engelli 99,50 puan ile Türkiye 2.si İsmail GÜLFİDAN % 52 işitme engelli 92 puan Hilal ZÜLFÜ % 45 işitme engelli 78 puan Nuray BEKTAŞ % 42 engelli 85 puan almışlardır. Biz bu başarıları her sene 2 katına çıkarmak için çaba sarf edeceğiz. Destek vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.