Isparta Beyaz Büründü

Öğleden sonra etkili olan yağmur, akşam saatlerinde yerini kara bıraktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2017 22:25
Isparta Beyaz Büründü

Kent merkezinde ıslak zemine yağan kar, hafif şekilde tutmaya başlarken Eğirdir ilçesinde de saat 19.30'dan itibaren yağmurun yerini kara bıraktığı öğrenildi. Şarkikaraağaç ve Gelendost ilçelerinde ise akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı devam ediyor. Şarkikaraağaç'ta yaklaşık 10 santimetreye kadar ulaşan kar kalınlığı, Gelendost'ta ise 5 santimetreyi buldu. Kar kalınlığının, ilçenin yüksek kesimlerinde daha da fazla olduğu kaydedildi.Kar yağışının etkili olduğu yol güzergahlarında karayolları çalışmalarını başlattı. Şehrin girişleri karayolları ekiplerince buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapıyor. Şu ana kadar Isparta ve ilçelerde kapanan yol bulunmamakta. 

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, Isparta'da Pazar günü kar yağışının devam etmesinin beklendiği ve Pazartesi gününden itibaren bölgede yağış beklenmediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.