Isparta Birlikteliği

Erkekler 2. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Emin Kılıç, şehirde spor adına yakalanan birliktelik için siyasilere, Kamu Kurum ve Kuruluşları temsilcilerine, STK yöneticilerine ve basına teşekkür etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2014 16:49
Isparta Birlikteliği

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler 2. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü şehre ayrı bir hava kattı. Şehirde spor adına güzel şeylerin olabileceğine işaret eden bu kulüp, yıllardır özlenen birlik ve beraberliğinde sağlanmasına neden oldu.

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü 6 Mart Kapalı Spor Salonunda Bursa takımlarından TOFAŞ’ı 3-0 mağlup ederek, sporseverlere heyecan katan Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, şampiyonluğun iddialı ekiplerinde biri olarak gösteriyor.

Kulübün kurulmasında ve desteklenmesinde emeği geçenlere tek tek teşekkür eden Başkan Emin Kılıç, şu açıklamada bulundu; “Bizler Isparta için ne yapabiliriz sorusunu kendimize sorarken, ortaya Voleybol takımı kurma fikri geldi. Gerekli girişimlerin ardından da ilimizin adını taşıyan takımımız ortaya çıktı.

Bizlere bu konuda destek sağlayan ve emeğini esirgemeyen başta AK Parti Isparta Milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel’e sonsuz teşekkür ederim.

Ayrıca ilk maçımıza gelen, Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç beyefendinin yanısıra Isparta Belediye Başkan Yardımcıları Recep Erdem ve Akif Aslan’a, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur’a, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibine, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat’a, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e, Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan’a, İl Genel Meclisi üyesi Fevzi Özdemir’e, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Murat Gevrek’e, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük’e, Belediye Meclis üyesi Arif Aslan’a, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan’a, İşadamları Atakan Yazgan ve Mehmet İpekçi’ye, Galatasaray’ın taraftar gurubu olan Ultraaslan’ın Isparta temsilcilerine, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz’a, ilimizde ki spor temsilcilerine, Voleybol Hakem ve Gözlemciler Derneği yönetimi ve üyelerine, Gazeteciler Şakir Aksöz, Hasan Özbek, Yunus Özler, Bora Tüfekli, Levent Doğan ve Tuna Ünal’a, Ali Çevikbaş’a, internet haber sitelerinden ajans32 sahibi Mustafa Kahraman’a, bomba32 sahibi Tarkan Çetin’e, , haber32 sahibi Mustafa Savlu’ya, sonsuz teşekkür ederim. Unvanını ve ismini saydığımız bu ekiple şehrimizde birlikteliği sağladık. Başarılarımızın artması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizden desteğinizi esirgemeyin” diyerek bütün Ispartalılara minnettarlığını açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum