Isparta Bizim İçin Önemli

Isparta Bizim İçin Önemli

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2021 15:25
Isparta Bizim İçin Önemli

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Isparta’daki gazetecilerin, toplumsal bilinci ve kamu yararını her zaman gözettiğini belirterek, “Uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını, şehrimizin menfaati için önemsemiyoruz” dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayınladığı mesajında,  basın mensuplarını demokrasinin temel taşı olarak nitelendirdi.

Vatandaşların haklarından bir tanesinin de hızlı ve en doğru haberi almak olduğunu söyleyen Başkan Baş,  “Isparta basını doğru, belgeli ve yol gösterici işleviyle, şehrin dinamizmini beslemekte, demokrasinin de sağlıklı şekilde işlemesinde önemli rol üstlenmektedir” dedi.  Baş açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, “Isparta ve Türkiye kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden arkadaşlarım, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak halkın vicdanına ses olmaktadırlar” dedi. Açıklamasında demokrasi kavramının altını çizen Mustafa Baş: “Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir.”

ISPARTA BASINI ŞEHRİNİ SEVİYOR

Isparta’da ki basın mensuplarının milli, manevi ve dini değerlere son derece bağlı olduğunu belirten IGC Başkanı Mustafa Baş, “Meslektaşlarıma sonuna kadar güveniyor ve onları destekliyorum. Isparta medyasında görev yapan bütün arkadaşlarım bütün değerlere sonuna kadar bağlı Isparta sevdalısı isimlerdir. Toplumsal bilinci ve kamu yararını her zaman gözetiyoruz. Uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını, şehrimizin menfaati için önemsemiyoruz. Basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan değerli çalışanlarımızın ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.