Isparta Bu Hafta Üç Lider Ağırlayacak

Kılıçdaroğlu, Davutoğlu ve Bahçeli bu hafta Isparta'da olacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2015 13:35
Isparta Bu Hafta Üç Lider Ağırlayacak

Isparta siyasi partililerin liderlerini ağırlamaya bugün başlıyor.

Kentin ilk lider konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Kılıçdaroğlu 11 Mayıs Pazartesi günü yani bugün Hükümet Meydanı'nda Ispartalılara hitap edecek.

Kılıçdaroğlu bugün Muğla Mitinginin ardından havayolu ile Isparta'ya gelecek. Kılıçdaroğlu Hükümet Meydanı'nda yapacağı mitingin ardından ise kara yolu ile Burdur'a geçecek ve orada da miting yapacak. Kılıçdaroğlu aynı gün Isparta ile birlikte 3 miting yapmış olacak.

Yarın ise AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Isparta'ya gelecek. Davutoğlu'nun adresi de yine Hükümet Meydanı olacak. Başbakan Davutoğlu saat 14:00 de Ispartalılara hitap edecek.

Cuma günü yani 15 Mayıs tarihinde ise MHP Lideri Devlet Bahçeli Isparta'da olacak. 14:00'de Hükümet Meydanı'nda Ispartalılara seslenecek olan Bahçeli'nin Isparta Belediyesi'ni de ziyaret etmesi bekleniyor.

İşte tüm bu gelişmeler liderlerin Isparta ziyaretleri, miting alanında yaşananlar, müjdeler, vaatler, güvenlik önlemleri, sloganlar, dövizler, imalar... Kısacası mitinglerle ilgili aklınıza gelebilecek her şey... An be an AJANAS32'de okuyucusuyla buluşacak.

Hızlı, doğru, tarafsız, ilkeli habercilik anlayışımız ve HABERDE CİDDİYET şiarımızla tüm gelişmeler dakika dakika sizlerle buluşacak.

SİYASET AJANS32'DE İZLENİR! 


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.