Isparta Bu İftar’da Buluştu

Isparta Bu İftar’da Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2019 12:33
Isparta Bu İftar’da Buluştu

EKKK Altıncı Bölge Birliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, Isparta’nın siyaset, kamu idaresi, sivil toplum ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Böcüzade’de düzenlenen iftar programına AK Parti YSK Temsilcisi Milletvekili Recep Özel, Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, ISUBÜ Rektörü İbrahim Diler, meslek odaları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri, daire müdürleri, kredi kefalet kooperatifleri başkan ve yönetimleri, Halk Bankası şube müdürleri ile esnaf ve sanatkarlar katıldı.

BİZLER PAYLAŞMANIN BEREKETİNE İNANIYORUZ
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında konuşma yapan EKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek şunları ifade etti; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının başta Ispartamız ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam alemine hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Ramazan ayı insanlar arasında dayanışmaya, yardımlaşmaya ve gönül birliğine vesile olan mübarek bir ay. Rahmet ve bereketle müjdelenen bu mübarek günlerde bizler de Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği olarak birlik ve beraberliğimizi daha güçlü kılmak adına bugün bir araya geldik. İftar soframızı siz kıymetli konuklarımızla esnaf ve sanatkarımızla birlikte paylaşmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Yüce Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Mübarek ramazan ayını, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirmeye vesile kılsın inşallah. Bizler siz esnaf dostlarıyla ve esnaf kardeşlerimizle bir araya gelmeyi her zaman önemsiyoruz. Ramazan ayı da bunun için güzel bir vesile oluyor. Bizler paylaşmanın bereketine inanıyoruz. Yalnızca ramazan ayında veya belirli günlerde değil her fırsatta bir araya gelip birbirimize destek olmayı kendimize ödev sayıyoruz. Toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı mübarek Ramazan ayının başta esnafımız ve sanatkarımız olmak üzere bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.”

HERZAMAN BERABER OLMAK İSTİYORUZ
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Ahmet Tural Başkanımız birlik ve beraberlik içinde olmanın ve istişarenin önemini bilen ve bunu çok iyi beceren bir başkanımız. Tabi ki Mehmet Aybatılı Başkanımızla uzun zamandır beraber olunca biz de onları örnek almaya çalışıyoruz. Ramazan paylaşmaktır. Biz de bugün bu ortamı sizlerle paylaşmak istedik. Allah iftarımızı kabul etsin. Bizler birlik beraberlik içinde şehrimizde yapılması gereken çalışmalarda hep beraber olmak istiyoruz. Şu gördüğüm ortam memleketimize hizmet etmek isteyen tüm dostlarımızı bir araya getiren bir ortam. Yüce Rabbim bizi nice Ramazanlarda böyle birlik beraberlik içinde buluşturmayı nasip etsin” diye konuştu.

İftar programı yapılan duayla son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum