Isparta-Burdur İşbirliği Daha Da Artacak

Isparta-Burdur İşbirliği Daha Da Artacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2018 12:49
Isparta-Burdur İşbirliği Daha Da Artacak

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ettiler. ITSO Başkanı Başdeğirmen’e yeniden seçilmesi dolayısıyla başarılar dileyen Burdur TSO Başkanı Keyik ve Meclis Başkanı Çeliker,  Isparta’nın ve Burdur’un işbirliği çalışmalarında daha da aktif olacaklarını söyledi.ITSO Başkanı Başdeğirmen, Burdur TSO Başkanı Keyik ve Meclis Başkanı Çeliker’e  ITSO’nun hizmet binası Ekonomi Kampüsü’nü de gezdirdi. Burdur TSO Başkanı Keyik, binaya hayran kaldıklarını belirterek, ITSO Başkanı Başdeğirmen’i Isparta’ya böyle bir bina kazandırdığı için tebrik etti.  Burdur TSO Başkanı Keyik, “Başkanımızın yeniden seçilmesi ve bizim de yeniden seçilmemiz Isparta Burdur işbirliğini daha da artıracak. Biz Başkanlar olarak Burdur ve Isparta’yı hep bir tuttuk ve birlikte gelişmek için hep istişare halinde olduk. Çünkü birlikte kullandığımız birçok ortak alanımız var. Başkanımız da istişare konusunda ve projeler konusunda oldukça başarılı yeniden seçilmesi bizleri çok mutlu etti, kendisine başarılar diliyorum. Ekonomi Kampüsü binasına daha önce gelmiştim ancak detaylı inceleme fırsatım olmamıştı Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve Isparta halkına yakışır bir bina olmuş bu konuda da Sayın Başkanım Şükrü Başdeğirmen ve  emeği geçen herkese kutluyorum.”dedi. 

ITSO Başkanı Başdeğirmen’de ziyaretlerinden dolayı Burdur TSO Başkanı Keyik ve Meclis Başkanı Çeliker’e teşekkür ederek, “Ispartamız ve Burdurumuz birbirinden ayrı düşünülmeyen kardeş iller. Biz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları olarak illerimizin kalkınması, ekonomik güçlenmesi adına çalışmalar yapıyoruz. Ortak birçok projelerimiz bulunuyor. Birlikte yapılabilecek tüm konularda başkanlarımızla istişare halindeyiz. Bize yaklaşımları ve illeri için yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı bende kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde de birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.