'Isparta Bürokrasisinde Değişiklikler Olacak'

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel Isparta kamuoyunda bürokrasideki değişimle ilgili spekülasyonları değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2011 15:00
'Isparta Bürokrasisinde Değişiklikler Olacak'

Daire müdürlerinin değişip değişmeyeceği 12 Haziran’da yapılan genel seçimlerin ardından belki de en çok merak edilen soruların başında geliyor.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel Isparta kamuoyunda bürokrasideki değişimle ilgili spekülasyonları değerlendirdi.

Bürokraside değişimin kendi içerisinde olması gerektiğine dikkat çeken AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “Isparta’yı her alanda daha ileriye götürecek kişilerle çalışacağız” dedi. Özel, “Bürokraside değişim zaten kendi doğal yapısı içerisinde olmalıdır. Yeni soluk, yeni heyecan olmalıdır. Ama kim gider kim gelir noktasında bir tartışma içerisinde değiliz. Bizim hedefimiz Isparta’yı daha iyi noktalara taşıyacak bürokratlarla çalışmaktır” diye konuştu.

Şahıslarla herhangi bir problemlerinin olamayacağını söyleyen Milletvekili Özel, “Performansı düşük olanlara teşekkür edip, yerine daha yüksek performansı olanları getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Vatandaşa bürokrasinin değil, siyasilerin hesap verdiğini belirten Milletvekili Özel, “Bir köye veya bir beldeye gittiğimiz zaman vatandaş siyasiye hesap soruyor. Ama bürokrasi geldi mi bir şey demiyor. Aslında kamu adına iş yapan kişileri vatandaşla birlikte silkelememiz lazım. Yalvaç’ın Sücüllü Belediyesine gittim. 25 muhtarla birlikte sohbet ettik. Biri dozerim gelmedi diyor. Biri başka bir şey diyor. Tamam biz bunları yapmakla mükellefiz. Ama bürokrasi geldi mi hiçbir şey demiyor. Ben muhtarlara da söyledim. Önümüzdeki günlerde Sayın Valimiz, daire müdürü arkadaşlarla gelecek. O zaman da bunları söyleyin diye” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum