Isparta Bursa'daki Fuara Damgasını Vurdu

Bursa’da düzenlenen Bursa Unlu Mamuller Teknolojileri, Pastane ve Fırın Ekipmanları Fuarı’na Isparta Fırıncılar, Kasaplar ve Lokantacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer ve Yönetimi ile ITSO Gıda Grubu Üyesi Mehmet Güneştepe katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2013 09:46
Isparta Bursa'daki Fuara Damgasını Vurdu

Fuarda Isparta’nın özel ev ekmeği ve çeşitleri, katmer, nokul, simit standı açılarak fuara gelen ziyaretçilere ikram edildi.

Fuarda en çok ilgiyi Isparta standı gördü. Çeşitli tarihlerde düzenlenecek olan fuarlara katılımların devam edeceğini aktaran yetkililer “Rize, Bursa, Isparta dışında ürünlerini tanıtan başka bir il olmadı. Federasyonun daveti üzerine Isparta’da bu fuara katıldı. Yeni çıkan teknoloji ekipmanların tanıtıldığı fuarda Isparta’da ürünlerini tanıtma fırsatı buldu. 5 Kg Isparta ev ekmeği dilimlenerek fuarı ziyaret eden vatandaşlara dağıtıldı. Özellikle nokul ve katmer ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.