Isparta Cezaevi Firarisi Yakalandı

İzmir'in Yeşilyurt Semti'nde, Isparta Cezaevi'nden firar eden Ahmet Ergun, huzur timleri tarafından metruk bir evde yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2011 11:46
Isparta Cezaevi Firarisi Yakalandı

İzmir Emniyeti Huzur Timleri görevlileri, aldıkları bir bilgi doğrultusunda, Isparta Cezaevi'nden firar eden ve ailesi İzmir'de yaşayan 31 yaşındaki Ahmet Ergun'un yerini tespit etti.

Huzur Timleri, bugün saat 00.30 sıralarında Yeşilyurt Merkez Camii karşısındaki metruk bir evde saklanan Ergun'u kıskıvrak yakaladı.

Gözaltına alınarak Yeşilyurt Polis Merkezi'ne getirilen Ergun'un hakkında, uyuşturucu madde kullanmak, silahla tehdit ve karıştığı adam öldürme suçlarından 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve ağabeyi Riyad Ergun adına düzenlenen kimliği kullandığı öğrenildi.

Ahmet Ergun sağlık raporu için hastaneye götürülmek üzere Yeşilyurt Polis Merkezi'nden çıkartılırken, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tekme savurup hakaret etti.

Ergun'un yakalandığını öğrenip gelen ağabeyi Riyad Ergun ve yakınları da gazetecilere saldırdı. Polisin müdahalesiyle Ergun'un yakınları uzaklaştırıldı. Ahmet Ergun'un işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.