Isparta CHP İl Teşkilatında Cadı Kazanı Kaynıyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin il kongresine sayılı günler kala ortalık karıştı. Kimi üyeler, mevcut İl Başkanı Yusuf Erdoğan’ı desteklerken kimileri ise Erdoğan’a ateş püskürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2012 13:06
Isparta CHP İl Teşkilatında Cadı Kazanı Kaynıyor

CHP Isparta İl Başkanı Yusuf Erdoğan, partisinin Atabey İlçe Kongresinde esti küpürdü. Son konuşmacı olarak kürsüye çıkan Erdoğan, bazı partililerin salonu boşaltmasına tepki göstererek “Önce dürüst ve samimi olun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Atabey İlçe Kongresi’nde son konuşmacı olarak kürsüye gelen İl Başkanı Yusuf Erdoğan, bazı partililerin kongre salonunu boşaltmasına sert tepki gösterdi.

Erdoğan “Dürüst ve samimi olmak lazım zorundayız. Hatipler çıkıyor salon terk ediliyor. Oy devşirmeciliği yapmaya çalışmayın. Lanet olsun böyle siyasete” dedi.

Erdoğan, “Eğer koltuk için siyaset yapıyorsanız ne CHP’ye ne de Türkiye’ye bir şey sağlayamazsınız. Eğer bugün Atabey’de başarılı bir kongre yapıyorsak, bunda İl yönetimimizin büyük katkısı vardır. Radikal çıkışlar CHP’ye zarar verir. Sokağın nabzını tutamıyorsan, CHP’ye zarar verirsin. Biz de o zaman kim olursan ol karşına dikiliriz. Hedef, ilke ve duruş olmalı” dedi.

Erdoğan’ın konuşması kongreye sağlık nedenleriyle katılmayan Milletvekili Ali Haydar Öner’in danışmanları tarafından cep telefonu ile kayda alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.