Isparta Çiçeklerle Bezenecek

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, baharın müjdecisi olan çeşitli süs çiçeklerini toprakla buluşturmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2012 15:16
Isparta Çiçeklerle Bezenecek

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, baharın müjdecisi olan çeşitli süs çiçeklerini toprakla buluşturmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri seralarda bahar aylarında dikilmek üzere hazırladığı süs bitkileri ve çiçeklerin son bakımlarını yaptı. Pazartesi gününden itibaren Isparta Belediye Başkanı  Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatıyla çiçekler şehrin çeşitli yerlerinde toprakla buluşturulmaya başlanacak.

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ferah Ayter seralarda yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamasında bu yıl yoğun bir kış geçirdiklerini ve ilk cemrenin düştüğünü söyledi.

Ayter, bu süre içerisinde ise müdürlük olarak boş durmadıklarını belirterek, “Isparta Belediye Başkanımız  Yusuf Ziya Günaydın Bey’in talimatlarıyla baharın müjdecisi olan çiçeklerimizi dikime hazır hale getirdik. Halkımız pazartesi gününden itibaren şehrimizde rengarenk açmış çeşitli çiçeklerimizle karşılaşmaya başlayacaklar. Şehrimizin ışıl ışıl, pırıl pırıl ve rengarenk açmış çiçeklerle bezenmesi için çalışmalarımız devam edecek. Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ın ‘Isparta’mıza baharın müjdecisi olan çiçeklerimizi hemen dikmeye başlayalım’ talimatıyla çalışmalarımıza pazartesi gününden itibaren başlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.