Isparta Davrazspor, Akşehirspor’u Gözüne Kestirdi

Isparta Davrazspor, Akşehirspor’u Gözüne Kestirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2017 14:14
Isparta Davrazspor, Akşehirspor’u Gözüne Kestirdi

Ligin ilk dört haftasında üç galibiyet ve bir beraberlikle puan sıralamasında lider durumda bulunan Isparta Davrazspor, Pazar günü deplasmanda Akşehirspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeşil – Pembeli ekipte tek hedef galibiyet. 

SEZONUN İLK DÖRT MAÇINDA 10 PUAN TOPLADI 

Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ilk maçını deplasmanda Kepez Belediyespor ile yaptı. Sahadan 2 – 1’lik skorla yarılan Yeşil – Pembeli ekip, buradan aldığı 3 puanın ardından ikinci hafta kendi sahasında Konya Ereğlispor’u 3 – 0 gibi farklı bir skorla geçti. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Bucak Belediye Oğuzhanspor ile 1 – 1 berabere kalan Yeşil – Pembeli ekip geçtiğimiz hafta ise ligin dördüncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Anamur Belediyespor’u da 4 – 0 gibi net bir skorla geçerek ligin ilk dört haftasında 10 puan toplayarak puan durumunda liderliğini sürdürdü. 

ZORLU AKŞEHİRSPOR 

DEPLASMANINA GİDECEK 

Isparta Davrazspor, geçen hafta karşılaştığı Anamur Belediyespor maçının ardından bu hafta sonu son derece zorlu bir deplasmana gidecek. Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, geçtiğimiz Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde Pazar günü deplasmanda oynayacağı Akşehirspor maçı hazırlıklarına başladı. 

“BU MAÇI DA KAZANARAK 

YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ” 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, Anamur Belediyespor karşısında alınan galibiyet ve ortaya konulan oyundan son derece memnun olduğunu, bu hafta oynayacakları AKşehirspor’un da güçlü bir ekip olduğunu ve Pazar günkü maçın son derece zorlu bir karşılaşma olacağını ancak buna rağmen sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi sezona Kepez Belediyespor maçıyla başladık. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız bu maçı 3 puanla kapattık. Böylece, bu maçtan galibiyetle ayrılarak hem lige 3 puanla başladık hem de taraftarlarımıza galibiyet hediye ettik. Sonraki haftalarda da ismimize yaraşır bir şekilde galibiyetler alarak grupta liderlik koltuğuna oturduk. 

“GALİBİYETTEN BAŞKA 

BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ” 

Şuanda tüm dikkatlerimizi Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Akşehirspor maçına çevirdik. Şuanda bu maça hazırlanıyoruz. Futbolcularıma günde çift idman yaptırıyorum. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak çıkmak istiyoruz ve dolayısıyla bu önemli maçı kazanarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz” dedi. 

ÇELEBİ’DEN TARAFTARLARA ÇAĞRI 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, ligde güzel bir hava yakaladıklarını bunu da taraftarlarının desteği ile sağladıklarını belirterek; “Ben, Pazar günü deplasmanda oynayacağımız ve bizim için son derece önemli olan bu karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz. O gün tribünleri doldurup 90 dakika boyunca takımımıza destek verirseniz bu futbolcularımız için çok büyük bir moral ve motivasyon olacaktır. Herkesi Akşehirspor maçına bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.