Isparta Davrazspor, Ereğlispor’a Bileniyor

Isparta Davrazspor, Ereğlispor’a Bileniyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2017 12:47
Isparta Davrazspor, Ereğlispor’a Bileniyor

Ligin ikinci maçında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde geçen hafta kendi sahasında mağlup olarak haftayı yenilgiyle kapatan Konya Ereğlispor ile karşılaşacak olan Isparta Davrazspor, bu maçı kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor. 

 

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor, ligin ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Kepez Belediyespor’u Mustafa Kurcan ve Lungelo Mtshali’nin golleri ile 2 – 1 mağlup ederek üç puanla kapattı. Yeşil – Pembeli ekip, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Konya’nın ekibi Eğerlispor ile karşılaşacak. 

PUAN DURUMUNDA 

İKİNCİ SIRADA 

Isparta Davrazspor, Kepez galibiyetiyle kendi sahasında Mut İdmanyurdu Belediyespor’u 4 – 2 yenerek grupta lider durumda bulunan Serik Belediyesor’un ardından puan durumunda ikinci sıraya yerleşti. Aynı puanla ve averajla ikinci sırada bulunan Yeşil – Pembeli ekip, Pazar günkü maçı mutlak suretle kazanmayı hedefliyor. 

KONYA EREĞLİSPOR 

HAZIRLIKLARI BAŞLADI 

Kepez Belediyespor maçının ardından dünü izinli geçiren Isparta Davrazspor’lu futbolcular, dün tesislerde toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde Konya Ereğlispor maçı hazırlıklarına başladılar.

“HER MAÇIMIZA AYNI 

CİDDİYETLE ÇIKIYORUZ”  

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, Pazar günkü maçta, Kepez maçındaki hataları yapmayarak daha iyi bir futbol ortaya koymak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi bizim hedefimiz şampiyonluktur. Bundan başka hedef düşünmüyoruz. Kepez Belediyespor maçında Salih’in kırmızı kart görmesi nedeniyle biraz zorlandık ama yenilmedik ve sahadan galibiyetle ayrılmasını bildik. Onun için bu hataları bir daha yapmamak için taktik ve teknik çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. 

“AMACIMIZ, GALİBİYETLERE DEVAM ETMEK” 

Ligin ilk maçı olan Kepez Belediyespor karşılaşması artık geride kaldı. O maçla ilgili tüm gelişmeleri bir kenara bırakarak önümüze bakıyoruz ve Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Konya Ereğlispor maçına hazırlanıyoruz. Futbolcularıma günde çift idman yaptırıyorum. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak gitmek istiyoruz ve dolayısıyla galibiyet için son derece önemli olan bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.