Isparta Davrazspor, prestij mücadelesine başlıyor

Isparta Davrazspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde kendisine ters gleen ve bir türlü mağlup edemediği Akşehirspor ile karşılaşacak. Geçen haftaki beraberlikle şampiyonluk ümitlerini tamamen bitiren Yeşil – Pembeli ekip için yarınki maç prestij mücad

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor,  prestij mücadelesine başlıyor

ŞAMPİYONLUK UMUTLARI TAMAMEN BİTTİ

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Anamur Belediyespor ile 1 – 1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında rakibi Serik Belediyespor arasındaki puan farkı rakibin maç eksiğine rağmen 7’ye yükselen ve şampiyonluk yarışından tamamen kopan Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Akşehirspor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor, sezonu mutlak şampiyonluk hedefiyle lige başlayan ancak, daha ligin lik yarısında lige havlu atan Yeşil – Pembeli ekip, geçen hafta oynadığı ikinci yarının dördüncü maçında Anamur Belediyespor’u mağlup etme başarısı gösteremeyince sahadan 2 puan kayıpla ayrılarak şampiyonluk umutlarını tamamen bitirmişti.

AKŞEHİRSPOR’U BİR TÜRLÜ MAĞLUP EDEMİYOR

Geçen hafta Pazar günü deplasmanda oynanan Anamur Belediyespor maçının ardından Pazartesi gününü izinli geçiren futbolcular, Salı gününden itibaren Akşehirspor maçı hazırlıklarına başladılar. Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde dört gün boyunca antrenmanlarını sürdüren Yeşil – Pembeli ekip, dün yaptığı son antrenmanın ardından tesislerinde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembelilerin yarın oynayacakları Akşehirspor takımı Isparta Davrazspor’un geçen yıl şampiyon olamamasında büyük payı var. Isparta Davrazspor’a mağlup olmayan ve sürekli puan kaybetmesine neden olan takım, ligin son maçında kendi sahasında Isparta Davrazspor’un rakibi Bucak Belediyespor’a farklı mağlup olarak Bucak ekibinin şampiyon olmasını sağlamıştı. Isparta Davrazspor, ligin ilk yarısında rakibi ile yine 1 – 1 berabere kalarak 2 puan kaybetmişti.

RAKİP AKŞEHİRSPOR, 11. SIRADA BULUNUYOR

Isparta Davrazspor’un bu haftaki rakibi olan Akşehirspor, Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta geçen yıldan çok zayıf bir grafik çiziyor. Geçen sezon ilk 10 içinde bulunan Akşehir, şimdi 11. Sırada yani son sıralarda bulunuyor. Kırmızı – Beyazlı ekip, geride kalan 17 maçta sadece 3 galibiyeti ve 4 beraberliği var. Isparta Davrazspor’un 17 maçı 10’undan yenilgi ile ayrılan rakibini bu defa farklı mağlup ederek bozguna uğratması bekleniyor.  MAÇ YARIN SAAT 14.00’TE BAŞLAYACAK Isparta Davrazspor – Akşehirspor maçı yarın Isparta Atatürk Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

MAÇI HAKEM ANIL FURKAN LİMAN YÖNETECEK

Isparta Davrazspor’un yarınki Akşehirspor maçını Muğla Bölgesi hakemlerinden Anıl Furkan Liman yönetecek. Liman’ın yardımcılığını ise; yine Manisa Bölgesi Hakemlerinden Mustafa Hakan Efe ve Muğla Bölgesi Hakemlerinden Faruk Karadeniz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Manisa Bölgesinden Özge Kanbay. 

TARAFTARIN MAÇA İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENMİYOR

Öte yandan, Isparta Davrazsporlu taraftarlar takımlarını Akşehir maçında desteklemesi beklenmiyor. Zira, geçen haftaki beraberlikle şampiyonluk yarışından tamamen kopan Yeşil – Pembeli ekibin bu zamandan sonra yapacağı maçlar prestij mücadelesinden ibaret olacak. Onun için, yarınki maçı ilk yarıdaki 5 bin 8 bin seyirci yerine 500 – 800 dolayında sporseverin izlemesi bekleniyor.  

BAL 18. HAFTA MAÇ PROGRAMI:

 Sarayönü Belediyespor -  Manavgat BelediyesporGölhisarspor 

ManavgatsporKepez Belediyespor - Konya EreğlisporSerik Belediyespor 

Bucak Belediye Oğuzhanspor

Mut İdman Yurdu Belediyespor - Anamur Belediyespor

Isparta Davrazspor - Akşehirspor

MEDCEM Silifke Belediyespor - Karaman Belediyespor

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.