Isparta Davrazspor, Serik’e Bileniyor

Isparta Davrazspor, Serik’e Bileniyor

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor, Serik’e Bileniyor

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligin zirvesinde bulunan Serik Belediyespor ile karşılaşacak olan Isparta Davrazspor, bu maçı kazanarak ilk yarıyı galibiyetle ve nağmağlup olarak tamamlamak istiyor. 

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor, geride kalan 12 haftada topladığı 26 puanla ikinci sıraya yerleşti. Yeşil – Pembeli ekip, bu hafta sonu ise ligin en zor maçına çıkacak. Hedef ise, en azından Serik Belediyespor’u mağlup ederek aradaki puan farkını 8’den 5’e indirip şampiyonluk şansını sürdürebilmek. Mağlubiyet halinde ise, şampiyonluk umutları daha sezonun ilk yarısında bitecek. 

BAL’DA İLK YARI BU 

HAFTA SONU BİTECEK 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ilk yarı bu hafta sonu yani Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Grupta 13. Haftaya girilirken 7. Grupta ligin en üst sırasında yer alan takımlar birbirleriyle oynayacak. Bu doğrultuda; Isparta Davrazspor, kendi saha ve seyircisi önünde lider Serik Belediyespor ile karşılaşacak. Isparta Davrazspor’a en yakın rakibi olan 22 puanlı Sarayönü Belediyespor ise kendi saha ve seyircisi önünde Kepez Belediyespor’u ağırlayacak. 

HEDEF; PUAN FARKINI 5’E İNDİRMEK 

Son haftalarda aldığı üst üste beraberliklerle rakibi karşısında 8 puan geriye düşen Yeşil – Pembeli ekibin hedefi bu maçı kazanarak BAL liginde hem ilk yarıyı galibiyetle ve 29 puanla kapatmak hem de rakibi ile olan 8 puanlık farkı 5 puana indirmek. Diğer bir hedef ise, henüz mağlubiyetleri bulunmayan her iki takım olarak rakibine ilk mağlubiyeti tattırmak. 

SERİK BELEDİYESPOR 

HAZIRLIKLARI BAŞLADI 

Öte yandan; Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, önceki gün sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gürkan Çelebi nezaretinde bu hafta sonu oynayacağı son derece zorlu Serik Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum