Isparta Davrazspor, Yeni Yıla Kampla Giriyor

Isparta Davrazspor, Yeni Yıla Kampla Giriyor

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor, Yeni Yıla Kampla Giriyor

BAL 7. Grupta ilk yarıyı 2. Sırada tamamlayan Isparta Davrazspor, devre arası hazırlıkları için dünden itibaren Antalya’da Side Star Light Resort Otel’de kampa girerek ikinci yarı hazırlıklarına başladı. 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor, ligin başladığı 24 Eylül 2017 tarihinden ilk yarının tamamlandığı 17 Aralık 2017 tarihine kadar 13 karşılaşma yaptı. 

İLK YARIYI 2. SIRADA 

TAMAMLADI ANCAK…

Isparta Davrazspor, ilk devre oynanan 13 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Temsilcimiz bu maçlarda 29 gol attı 13 gol yedi ve (+16) averaja sahip. Yeşil – Pembeli ekip, böylece topladığı 26 puanla ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamladı. 

YEŞİL – PEMBELİLER TOPLANARAK 

KAMP İÇİN ANTALYA’YA GİTTİ 

Isparta Davrazspor, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda devre arası kampı için Antalya’ya tercih etti. Isparta’da toplandıktan sonra 3 gün boyunca kentte çalışan Yeşil – Pembeliler dün Antalya’ya gitti. Antalya Side Start Light Resort’te 10 gün boyunca günde çift idman yaparak 2. yarıya hazırlanacak olan Isparta Davrazspor, 2 özel maç yapmayı planlıyor. Pembe-yeşilliler, bir orta saha oyuncusuyla anlaşırken, teknik heyetin raporu doğrultusunda bir santrfor ve stoper transferi de gerçekleştirilebilir.

TAKIMA YENİ 

TAKVİYELER YAPILACAK 

Kampla ilgili konuşan Teknik Sorumlu Murat Gökhan Çelebi, devre arası kampı için Antalya’nın uygun olduğunu belirterek, “Takımımızdan Sofu, Salih ve Aydın’la yollarımızı ayırdık. Birkaç takviye daha yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz. Kampta bol bol çalışacağız. Zaten mevcut kadromuzu büyük ölçüde koruyoruz. 2 özel maçın ardından kente döneceğiz. Lige kadar hazırlıklarımıza Isparta’da devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum