Isparta Davrazspor Anamur’u Konuk Ediyor

Isparta Davrazspor Anamur’u Konuk Ediyor

Yayınlanma:
Isparta Davrazspor Anamur’u Konuk Ediyor

Grup Lideri Isparta Davrazspor yarın ligin dördüncü maçında kendi saha ve seyircisi önünde Anamur Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet.  Taraftarlar, liderlik koltuğundaki takımlarını yarın Atatürk Stadında saat 15.00’te başlayacak maçta tribünleri doldurup tezahüratlarıyla yalnız bırakmayacaklar. 

Geçen hafta ligin üçüncü maçında deplasmanda ezeli rakibi Bucak Belediye Oğuzhanspor takımı ile karşılaşan ve maçtan 1 – 1 beraberlikle ayrılarak puanını 7’ye yükselten Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Mersin takımı Anamur Belediyespor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2017 – 2018 Sezonu 24 Eylül Pazar günü oynanan maçlarla başlamış ve 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ilk maçını deplasmanda Kepez Belediyespor’u 2 – 1 ve ardından kendi sahasında oynadığı Ereğlispor’u 3 – 0 gibi net bir skorla mağlup etmişti. 

DÖRDÜNCÜ HAFTA MAÇI  

ANAMUR BELEDİYESPOR İLE 

Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 

RAKİP ANAMUR, 

8. SIRADA BULUNUYOR 

Isparta Davrazspor’un bu haftaki rakibi olan Anamur Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 8. Sırada yani orta sıralarda bulunuyor. Mavi – Beyazlı ekip, geride kalan ilk üç haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak sıfır averaj ve 4 toplamış durumda. 

MAÇ YARIN SAAT 

15.00’TE BAŞLAYACAK 

Isparta Davrazspor  - Anamur Belediyespor maçı yarın Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. 

MAÇI HAKEM BURAK 

GÜNER YÖNETECEK 

Isparta Davrazspor’un yarınki Ereğlispor maçını Adana Bölgesi hakemlerinden Hasan Kılıçarslan yönetecek. Güner’in yardımcılıklarını ise; Niğde Bölgesinden Eser Eti ve Hatay Bölgesinden Erkan Türemiş, Maçın dördüncü hakemi ise Adana bölgesinden Oğuzcan Kılıç. 

TRİBÜNLER DOLACAK…

Öte yandan, maçı izlemek isteyen Ispartalı sporseverlerin yarınki maça büyük ilgi göstermesi ve tribünlerin dolması bekleniyor. Zira, Yeşil – Pembeli taraftarlar geçen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyonluğa oynayan takımlarını gerek kendi sahasında gerekse deplasmanda oynadığı maçlarda yalnız bırakmıyor. 

ÇELEBİ; “BU MAÇTAN 3 PUANLA 

AYRILMAK İSTİYORUZ” 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, yarınki maçta, Ereğlispor maçında olduğu gibi yine galibiyetle sahadan ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi sezona Kepez maçıyla başladık. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız bu maçı aynı istikamette kazanarak sonuçlandırarak 3 puanın sahibi olduk. Ardından Ereğlispor’u sahamızda farklı mağlup ettik ve geçen hafta da zorlu maçta Bucak Belediye Oğuzhanspor ile berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldık. Bu puan kaybına rağmen 7 puanla grupta liderliğimizi sürdürüyoruz. Tüm hazırlıklarımızı yarın oynayacağımız Anamur Belediyespor maçını kazanmak üzerine yaptık. Futbolcularıma hafta içinde günde çift idman yaptırdım. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak gitmek istiyoruz ve dolayısıyla kendi saha ve seyircimiz karşısında oynayacağımız bu maçtan galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz. Tüm sporseverleri ve taraftarlarımızı Atatürk Stadına bizi desteklemeye bekliyorum” dedi. 

BAL 7. GRUP’TA 4. HAFTANIN PROGRAMI: 

 MEDCEM Silifke Belediyespor – Manavgatspor

Gölhisarspor - Manavgat Belediyespor

Sarayönü Belediyespor - Akşehirspor

Isparta Davrazspor - Anamur Belediyespor

Mut İdman Yurdu Belediyespor - Bucak Belediye Oğuzhanspor

Serik Belediyespor - Konya Ereğlispor

Kepez Belediyespor - Karaman Belediyespor

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.