Isparta Davrazspor Ereğlispor Deplasmanında

Isparta Davrazspor Ereğlispor Deplasmanında

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2018 14:12
Isparta Davrazspor Ereğlispor Deplasmanında

BAL Ligine Kepez Belediyespor galibiyetiyle başlayan Isparta Davrazspor yarın ligin ikinci maçında deplasmanda Ereğlispor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef mutlak galibiyet. Maç, Ereğli Stadında saat 14.00’te başlayacak.  

Geçen hafta sezonun ikinci yarının ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Antalya’nın takımı Kepez Belediyespor ile karşılaşan ve maçtan 2 – 1 galibiyetle ayrılarak ikinci yarıya üç puanla başlayan Isparta Davrazspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın deplasmanda oynayacağı Konya takımı Ereğlispor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Liginde ikinci yarı 14 Ocak 2018 Pazar günü oynanan maçlarla başlamış ve 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ikinci yarının ilk maçını Isparta Atatürk Stadında Kepez Belediyespor ile yaparak sahadan galibiyetle ayrılmıştı. 

İKİNCİ HAFTA MAÇI  

EREĞLİSPOR İLE 

Pazartesi gününü izinli geçiren Isparta Davrazspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından Konya’ya hareket etti.

MAÇ YARIN SAAT 

14.00’TE BAŞLAYACAK 

Isparta Davrazspor  - Ereğlispor maçı yarın Ereğli İlçe Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. 

YENİ TRANSFERLER 

DE FORMA GİYECEK 

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde takıma takviye yaparak güçlendiren Isparta Davrazspor, transfer ettiği 3. Lig temsilcisi Erzinspor’dan 28 yaşındaki santrfor Zafer Kargaoğlu’yu oynatması bekleniyor. 

BAL 7. GRUP’TA 15. HAFTANIN PROGRAMI: 

Manavgat Belediyespor - Manavgatspor

Akşehirspor - MEDCEM Silifke Belediyespor

Anamur Belediyespor - Gölhisarspor

Bucak Belediye Oğuzhanspor - Sarayönü Belediyespor

Konya Ereğlispor - Isparta Davrazspor

Kepez Belediyespor - Mut İdman Yurdu Belediyespor

Karaman Belediyespor - Serik Belediyespor  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.